Sari direct la conținut

VIDEO Un elev din Constanța își lovește cu brutalitate o colegă, în sala de clasă / Poliția a deschis o anchetă 

HotNews.ro
VIDEO Un elev din Constanța își lovește cu brutalitate o colegă, în sala de clasă / Poliția a deschis o anchetă 
Școală, Foto: David Leonard Bularca / HotNews

Un filmuleț apărut în spațiul public surprinde un conflict violent între doi elevi de la o școală din județul Constanța, scrie News.ro. Copiii se împing și aruncă cu obiecte unul în altul, iar la un moment dat, băiatul o lovește pe fată cu pumnii și cu picioarele.

Polițiștii din Constanța au deschis o anchetă în acest caz și, în urma cercetărilor, au stabilit că incidentul s-a petrecut în comuna constănțeană Cumpăna. 

„La data de 20 septembrie, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa – Postul de Poliţie Cumpăna s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de lovirea sau alte violenţe. În cauză, cercetările sunt continuate de poliţişti, în vederea luării măsurilor legale ce se impun”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa. 

Poliţiştii au sesizat în acest caz și specialiştii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.

În imaginile publicate de publicația locală Replica Online se observă cum cei doi elevi se lovesc reciproc, iar apoi băiatul o lovește pe fată cu pumnii și cu picioarele. Niciun elev nu intervine, ba chiar mulți se amuză de bătaia colegilor.

INTERVIURILE HotNews.ro