Sari direct la conținut

Violeta Alexandru, fostă ministră a Muncii PNL în guvernele Orban, a intrat în USR 

Violeta Alexandru, Foto: Agerpres
Violeta Alexandru, Foto: Agerpres

Violeta Alexandru, care a fost ministra Muncii în ambele guverne PNL conduse de Ludovic Orban, a intrat în USR, a anunțat, vineri seara, Elena Lasconi. Președinta USR a spus că venirea în partid a Violetei Alexandru este „un mare câștig pentru echipa noastră”. 

Elena Lasconi a făcut anunțul intrării în USR a Violetei Alexandru vineri seara, în timpul unei emisiuni la postul de televiziune B1 TV. 

„Mă bucur foarte tare că astăzi s-a alăturat echipei noastre, și vreau să îi mulțumesc foarte mult și să o salut pe această cale, pe Violeta Alexandru, de la Forța Dreptei. A intrat astăzi în USR și consider că este un mare câștig pentru echipa noastră, pentru că e o femeie care muncește foarte mult și este foarte deșteaptă, pricepută, profesionistă. Mă bucur foarte tare”, a spus Lasconi. 

Violeta Alexandru figurează încă pe site-ul partidului Forța Dreptei (fondat de Ludovic Orban după plecarea sa din PNL) ca vicepreședintă a formațiunii politice, membră în Biroul Politic Național.

Fosta ministră a demisionat din grupul parlamentar al PNL în noiembrie 2021. La acel moment, Violeta Alexandru a pledat pentru refacerea unei coaliții de guvernare din care să facă parte PNL, USR şi UDMR.

INTERVIURILE HotNews.ro