Sari direct la conținut

WebPR: Află despre noutățile din industria SEO, îmbunătățește-ți cunoștințele și socializează cu oameni deosebiți din domeniu

Smile Media
SEO Vibes on Tour, Foto: Whitepress
SEO Vibes on Tour, Foto: Whitepress

SEO Vibes on Tour

Alătură-te SEO Vibes on Tour în București în data de 29 martie 2023, vezi ce se întâmplă în această industrie și cum evenimentele SEO Vibes aduc la un loc cele mai interesante subiecte, know-how-ul internațional și comunitățile locale. Toate presărate cu distracție și o bună dispoziție.

SEO Vibes on Tour este un eveniment dedicat tuturor celor pasionați de SEO care a pornit de la ideea de a aduce împreună specialiștii de SEO pentru a-și îmbunătăți cunoștințele și a afla despre noutăți din industrie, dar nu în ultimul rând scopul evenimentului este acela de a crea o comunitate SEO în mai multe țări, iar apoi să ne reunim într-o conferință internațională care va avea loc anul acesta în luna octombrie la Budapesta.

Prima ediție a SEO Vibes on Tour în România va avea loc la București, în data de 29 martie la un pas de inima Centrului Vechi la Hotel Marmorosch care se află în epicentrul vieții culturale locale.

În cadrul evenimentului am invitat 3 experți la o discuție intensă despre SEO, tips and tricks și multe altele.

  • Damian SalkowskiAntreprenor și specialist SEO cu peste 15 ani de experiență. Conduce zilnic mai multe afaceri, printre care și Senuto, o platformă SaaS care are expertiză în analiza rezultatelor poziționării în motoare de căutare, sprijină companiile cu strategia SEO și oferă modulul Content Suite, care automatizează crearea de conținut în conformitate cu cerințele Google. Este speaker la zeci de conferințe si autor a mai multor cărți și articole din industrie.
  • Ovidiu Cristian-BolocanHead of SEO & Partner @ Limitless Agency. Gestionează în acest moment aproape 200 de proiecte SEO, majoritatea de E-commerce. În ultimii 7 ani, în calitate de Head of SEO, obiectivul său a fost să creeze un ecosistem SEO care să poată oferi cele mai bune rezultate SEO pentru clienții agenției. În acest moment, echipa sa (cu peste 100 de specialiști SEO, fiecare cu un micro-rol bine definit) livrează procese SEO cantitative și calitative clienților agenției.
  • Radu Mărcușu contribuie activ de 12 ani la dezvoltarea industriei de SEO și Content Marketing atât în România cât și global prin Upswing – agentie SEO si Content Marketing, SEOmonitor și Contero.io. De 6 ani este la conducerea Upswing, prima agenție mare din România dedicată optimizării pentru motoarele de căutare. De curând, din Upswing s-a desprins Contero.io, un tool care ajută echipele din agențiile de SEO, Content Marketing, publishing dar și brandurile să creeze conținut care rankează în primele poziții în Google.

De asemenea, în cadrul evenimentului vom avea mai multe surprize printre care și prezentarea în premieră a rezultatelor sondajului internațional despre SEO și content marketing.

Prețul unui bilet early bird este de 199 lei+TVA, până la data de 17 martie, costul biletului după această dată fiind de 249 lei+TVA.

Achiziționează acum un bilet pentru a fi sigur că prinzi loc la SEO Vibes! Locurile sunt limitate de aceea îți sugerăm să îți achiziționezi biletul din timp.

Bilet Early Bird – Cumpără acum!

Mai multe informații despre eveniment, agenda și speakerii sunt disponibile pe pagina evenimentului https://www.whitepress.com/ro/seo-vibes.

Pentru a fi la curent cu noutățile despre SEO Vibes on Tour, abonați-vă la newsletter sau urmărește-ne pe pagina de Facebook și LinkedIn.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro