Sari direct la conținut

Winonei Ryder ii este teama ca nu se va casatori niciodata

HotNews.ro

Winona Ryder este ingrozita de ideea ca va imbatrani singura. Actrita din “Girl, Interrupted”, care a fost in trecut impreuna ca Johnny Depp si Matt Damon, se teme ca a cunoscut deja si a pierdut dragostea vietii sale, informeaza itv.com.

Winona a declarat pentru revista Vogue: “Exista o presiune mare asupra mea si poate ca n-ar trebui sa vorbesc despre acest lucru. Toata lumea ma intreaba: “Cine este dragostea vietii tale?”. Eu totusi sper ca nu am intalnit acea persoana inca, pentru ca sunt singura.Sper sa nu se fi intamplat pentru ca ar fi trist.”.

Winona a mai vorbit si despre perioada in care a fost condamnata pentru ca a fost surprinsa furand dintr-un magazin din Beverly Hills, in anul 2001. Actrita a spus ca bizarul sau comportament s-a datorat calmantelor.

Winona a declarat: “Cu doua luni inainte sa fiu arestata, mi-am fracturat bratul si doctorul mi-a prescris o doza puternica de calmante pentru a-mi alina durerile. Apoi am avut o perioada in care nu stiam sigur daca mai am dureri, insa luam calmante. In momentul in care iei astfel de pastile ai o stare de confuzie, nu realizezi tot ceea ce faci. A fost jenant ceea ce mi s-a intamplat.”.

Actrita, in varsta de 35 de ani, nu se simte vinovata pentru ca sustine ca nu a facut rau nimanui, insa a spus ca acest incident a determinat-o sa renunte la calmante.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro