Sari direct la conținut

Rasfat gastronomic la IndAgra

HotNews.ro

O studentie adevarata presupune cel putin doua elemente: o restanta si o zi in care borcanul de mustar se plictiseste singur in frigider si legitimatia, tot asa, in portmoneu. Daca te afli in aceasta zi- pe cat de importanta, pe atat de neagra- sau esti deja om mare, cu bugetul reglat, dar cu chef de ceva mult, bun si ieftin, propun o vizita la IndAgra.

In perioada 8-12 noiembrie se desfasoara cea de-a 11-a editie a expozitiei internationale de echipamente si, atentie, produse din domeniul agriculturii, zootehniei si alimentatiei, IndAgra. Biletul de intrare in complexul Romexpo, organizatorul expozitiei, e 6 RON pe zi.

Industriasii participanti la IndAgra, mizand pe proverbul acela cu dragostea si stomacul, le ofera vizitatorilor, pe langa echipamente si utilaje de ultima generatie, tot felul de bunatati produse cu respectivele utilaje. La fel ca mostrele oferite in super-marketuri, toate de cea mai buna calitate.

Publicul se imparte in doua categorii: cei interesati de echipamentele expuse, care pot intra in contact cu industriasi din toata lumea, si, cu un net avantaj numeric, multimea de gura-casca si inghite. un lucru il au in comun: pofta de mancare.

Meniul

Cei mai buni la produse de..pardon, utilaje de panificatie: nemtii. Painici si chifle, albe si pufoase, negre si sanatoase, cu seminte, mini-pizza, croissanturi, turte dulci si cozonaci. Toate framantate si coapte acolo.

La standurile producatorilor de carne si mezeluri, carnaciori, tigai sfarainde sau sandvisuri cu de toate sau sarmale. Mai putin spectaculoase, feliutele de paine cu pateu, icre sau zacusca.

Mai poti? Multo bene, pentru ca nu-ti poti incheia raidul culinar fara sa gusti macar inghetata italienilor. E una dintre atractiile expozitiei, va trebui sa faci fata imbulzelii din fata vitrinelor, dar va pune cu siguranta cireasa pe frisca.

Nerecomandat amatorilor de mese prelungi, intr-o atmosfera relaxanta.

Galerie foto – Expo IndAgra

Ajută-ne să facem HotNews mai bun
Vrem să aflăm ce subiecte sunt importante pentru tine și cum putem îmbunătăți HotNews. Am pregătit un chestionar a cărui completare durează 5 minute şi care e anonim, dacă nu vrei să ne laşi adresa de mail. Nu e obligatoriu să răspunzi la fiecare întrebare, deși ne-am bucura. Orice contribuție ne ajută să luăm decizii mai bune.
Formular Feedback
ARHIVĂ COMENTARII
zamolxis • 2006-11-12 15:14:05
foarte interesant, si adevarat. Dar ati uitat de salonul de vinuri, unde, fiecare participant a degustat de cel putin doua ori produsele de la fiecare stand. Va dati seama cam cum au iesit....
0 0
dia • 2006-11-12 22:08:08
Hai sa fim seriosi, poate or fi pozele de vina, dar chiar nu imi stirneste vreo pofta sau fantezie culinara ceea ce am vazut aici. Nu se mai poarta tocanitele (sau ce s-o fi scaldind acolo prin grasime), tortul imbracat in martipan alb este decorat cam in fuga si in lipsa de fantezie, salamul ala imens imi taie orice chef de a mai gusta asa ceva vreodata, iar feliutele alea de piine, ce ii pun lui fiica-mia la pachet arata mai imbietor ... va invit la mine de Sarbatori sa culegeti niste idei de decorare.
0 0
Mari • 2006-11-13 13:27:17
Dia cred ca ce se scalda acolo in grasimea aia sunt sarmale,bleah iar tortul ala ai dreptate e cam facut in graba!!!!
0 0
Bia • 2006-11-16 03:59:50
Saracele sarmale sunt inecate in grasime...plus ca decorul lasa foarte mult de dorit. Macar trebuia sa se puna ceva frunze de salata mai mici pe langa feliutele acelea de paine in miniatura...
0 0
INTERVIURILE HotNews.ro