Sari direct la conținut

VIDEO În timp ce Ciolacu se filmează la meciul România-Ucraina pe Allianz Arena din Munchen, Ciucă își face selfie cu televizorul în spate, în birou

HotNews.ro
Marcel Ciolacu în tribune la meciul dintre România și Ucraina, Foto: captură de ecran YouTube

Premierul PSD Marcel Ciolacu participă pe Allianz Arena din Munchen la primul meci al României de la Campionatul European din Germania, iar imaginile cu Ciolacu sunt transmise de guvern. Liderul PNL, Nicolae Ciucă, urmărește și el meciul, dar din birou, și și-a făcut selfie cu televizorul în spate.

Guvernul a transmis că premierul Marcel Ciolacu face luni și marți o vizită oficială în Bavaria, în contextul marcării a 25 de ani de relații bilaterale româno-bavareze. Înainte de recepția oficială, Ciolacu s-a întâlnit cu mai mulți suporteri români, cu care s-a fotografiat, iar imaginile au fost postate pe pagina de Facebook a Guvernului.


Liderul PSD a mers apoi pe Allianz Arena pentru a face galerie naționalei de fotbal, care joacă cu Ucraina în primul meci din Grupa A a Campionatului European de fotbal – EURO 2024. Guvernul a transmis pe canalul de Youtube imagini cu Ciolacu în tribună.


Liderul PNL, Nicolae Ciucă, a postat și el pe Facebook și pe Instragram o fotografie cu el uitându-se la meci, dar din birou. Ciucă și-a făcut selfie cu televizorul în spate: „Chiar și de acasă, cu sufletul alături de tricolori”.

INTERVIURILE HotNews.ro