Sari direct la conținut

Presupusul criminal al doctoriței din Brăila ucisă cu cuțitul în propriul cabinet a fost prins / El ar avea antecedente penale

HotNews.ro
Atac cu cuțit, Foto: © Stevanovicigor | Dreamstime.com
Atac cu cuțit, Foto: © Stevanovicigor | Dreamstime.com

Principalul suspect în cazul uciderii femeii medic stomatolog din Brăila a fost prins, sâmbătă, și a fost dus la audieri, relatează News.ro. Potrivit Digi24, bărbatul este din Brăila și are antecedente penale.

Bărbatul suspectat că a ucis-o pe femeia medic stomatolog din Brăila a fost dus la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean. Ulterior, el va fi dus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila.

”Felicit poliţiştii judiciarişti şi criminalişti care au rezolvat dificilul caz de crimă de la Brăila, l-au identificat şi reţinut pe autorul crimei într-un timp remarcabil de scurt raportat la împrejurări”, se arată într-un comunicat de presă transmis, sâmbătă seară, de ministrul de Interne, Cătălin Predoiu.

Femeia a încercat să se lupte cu atacatorul

Amintim că o femeie, medic stomatolog în municipiul Brăila, a fost găsită moartă, marţi seară, în cabinetul său, după ce a fost lovită de mai multe ori cu un cuțit.

”La data de 16 iulie a.c., în jurul orei 21:25, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul, că pe strada General Eremia Grigorescu din municipiu, o femeie ce prezintă urme de violenţă a fost găsită decedată, într-un cabinet stomatologic”, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila.

Cauza morții este reprezentată de leziunile de la nivelul gâtului, însă medicul Marina Gavril a suferit leziuni și la mâini, semn că a încercat să opună rezistență agresiunii, însă rănile suferite s-au soldat cu o hemoragie masivă, ce i-a fost fatală.

„Moartea numitei G.M. a fost violentă, datează din 16.07.2024 şi s-a datorat insuficienţei cardio-respiratorii acute prin hemoragie externă masivă, consecutivă unor plăgi tăiat-înjunghiate de la nivelul gâtului, cu intersectarea pachetului vasculo-nervos al gâtului de partea dreaptă, a căilor aeriene şi digestive, a corpului vertebral cervical 6, precum şi a unei plăgi înjunghiate supraclaviculare stângi, cu intersectarea parţială a venei jugulare externe (…)

S-au mai constatat şi alte leziuni traumatice, respectiv echimoze şi zone escoriate la nivelul ambelor membre superioare, hemitorace drept, suprascapulară dreaptă şi gambă stângă”, a precizat Parchetul Brăila, citat de Agerpres.

INTERVIURILE HotNews.ro