Sari direct la conținut

SkyShowtime anunță o nouă variantă de abonament cu o opțiune cerută de clienți încă de la lansare

HotNews.ro
SkyShowtime anunță o nouă variantă de abonament cu o opțiune cerută de clienți încă de la lansare
SkyShowtime este cea mai nouă platformă majoră de streaming lansată în România, FOTO: Jakub Porzycki-NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

SkyShowtime, ultima platformă majoră de streaming care s-a lansat și în România, a anunțat luni că va oferi clienților o nouă variantă de abonament Premium, aceasta urmând să ofere în premieră posibilitatea de a viziona filme și seriale ale sale în format 4K UHD.

SkyShowtime s-a lansat pe piețele din Europa, inclusiv cea din România, în data de 14 februarie a anului trecut, cu promisiunea celui mai accesibil abonament lunar ca preț. Însă unul dintre neajunsurile semnalate atunci de unii abonați a fost că producțiile disponibile pe platforma de streaming pot fi văzute doar în format HD, de 720 de pixeli.

Situația a i-a nemulțumit în special pe clienții care doreau să urmărească filmele și serialele de pe SkyShowtime pe televizoarele lor smart, cu capacitate de a reda imagini în format 4K UHD și HDR.

În luna februarie a acestui an SkyShowtime a anunțat că renunță la abonamentul unic cu care a venit în momentul lansării și va pune la dispoziția clienților două planuri distincte: un abonament Standard, care a rămas la prețul inițial de 3,99 euro pe lună, și unul Standard Plus, ce costă costa 5,99 euro lunar.

Marea modificarea a fost atunci că abonamentul Standard a fost transformat atunci în unul cu reclame, SkyShowtime fiind prima platformă de streaming disponibilă în România care a venit cu o variantă de abonament mai ieftin, dar cu publicitate.

Însă rezoluția la care puteai fi văzute producțiile sale a rămas aceeași, de 720p și de până la 1080p, pentru unele din ele.

Ce oferă noul abonament Premium anunțat de SkyShowtime

„Abonamentul SkyShowtime Premium invită publicul la o vizionare High-Quality, cu ajutorul unei selecții tot mai ample de titluri SkyShowtime populare, disponibile pentru prima dată în 4K UHD”, afirmă compania într-un comunicat remis presei.

Marea noutate este într-adevăr posibilitatea de a viziona filmele și serialele SkyShowtime în format 4K UHD. Dar va costa în plus.

Prețul abonamentului Premium este de 8,99 euro. Celelalte două rămân la fel: planul Standard costă 5,99 de euro lunar, iar pentru Standard cu reclame 3,99 euro.

Noul abonament Premium va fi disponibil pentru clienți începând cu data de 29 octombrie.

Pe lângă modificarea majoră legată de rezoluția oferită pentru streaming, noul abonament Premium va permite clienților să folosească simultan 5 dispozitive pentru a reda filme și seriale. Abonamentul Standard permite folosirea concomitentă a două dispozitive, în timp ce cel Standard cu reclame a unuia.

Însă toate dispozitivele trebuie să facă parte din aceeași gospodărie, SkyShowtime fiind o platformă care nu a permis așa-zisa practică a „password sharing” încă de când s-a lansat.

Abonamentele SkyShowtime – Standard cu reclame, Standard și Premium – vor fi disponibile direct pentru clienți prin intermediul aplicației SkyShowtime pe Apple iOS, tvOS, dispozitive Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, televizoare smart Samsung, prin anumiți parteneri de distribuție de pe piețele sale.

INTERVIURILE HotNews.ro