Sari direct la conținut

Bancile lanseaza oferte atractive pentru sarbatori

Curentul

Ofertele bancilor la sfarsit de an, dar mai ales in pragul sarbatorilor, se diversifica si capata consistenta pentru clienti. Si cum Craciunul are o componenta principal axata pe consumerism, institutiile financiare nu stau cu manile in san, ci stimuleaza apetitul romanilor pentru cumparaturi prin oferte mult mai bune decat in restul anului.

De la reduceri de dobanzi si pana la pachete integrale oferite de banci, de la excursii si tombole care rasplatesc fidelitatea, toate isi au loc in portofoliul putin mai largit al jucatorilor din domeniul financiar-bancar.

Aflate in topul institutiilor de profil, Banca Comerciala Romana (BCR), BRD Groupe Societe Generale, Raiffeisen Bank sau Banca Romaneasca, au inaintat inca de la mijlocul lunii noiembrie, strategia adoptata in prag de sarbatori.

Astfel, Raiffeisen incepe ofensiva cu o reducere considerabila a dobanzilor la creditele de consum, de la 15,9% pana la 9,9% si dobanda zero la cumparaturile prin cardurile de credit emise pana la data de 30 noiembrie. Oferta este valabila pana la sfarsitul acestui an.

In plus, Raiffeisen Bank promite o documentatie simplificata pentru obtinerea creditelor – doar cartea de identitate si o adeverinta de venituri.

De asemenea, clientii care solicita un credit de consum nu sunt obligati sa isi faca asigurare de viata sau a produselor, nu trebuie sa plateasca avans, nu au nevoie de girant sau carte de munca, iar imprumutul nu include alte taxe si comisioane, precum comisionul lunar de administrare.

Perioade de gratie

BRD a lansat noul credit pentru nevoi personale Expresso, pentru care perioada de gratie este de o luna, rambursarea primei rate urmand sa aiba loc dupa doua luni. Noul credit Expresso se acorda in lei si euro, pe o durata de pana la zece ani, iar dobanzile incep de la 10%. Clientii pot imprumuta maximum 40.000 lei sau 10.000 de euro. Creditul lansat de sarbatori se acorda fara avans, fara giranti si fara ipoteci.

Banca Comerciala Romana ofera reduceri de pana la 2,1 puncte procentuale la creditele de nevoi personale in lei, prin Divers Extra BCR, in cadrul campaniei care se desfasoara in perioada 1 noiembrie – 30 ianuarie.

Dobanda in cazul contractarii unui credit Divers Extra BCR in perioada campaniei va fi de 11,4% pe an in cazul creditelor pe termen scurt si de 11,9% in cazul celor pe termen mediu si lung. Dobanda Anuala Efectiva (DAE) este de 17,64% (credit in valoare de 35000 RON pe o perioada de 120 luni).

Suma maxima ce poate fi imprumutata in cazul creditului Divers Extra BCR este de 10.000 EUR (sau echivalentul in lei) pe o perioada de pana la 10 ani. De asemenea, BCR acorda, prin tragere la sorti, 91 de premii, cate unul pentru fiecare zi a campaniei promotionale, in valoare neta de 1.500 lei fiecare.

Integral in Curentul

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro