Sari direct la conținut

„Aceasta nu e adevărata Oprah”: Reacția lui Donald Trump după interviul acordat de Kamala Harris prezentatoarei TV

HotNews.ro
„Aceasta nu e adevărata Oprah”: Reacția lui Donald Trump după interviul acordat de Kamala Harris prezentatoarei TV
Kamala Harris alături de Oprah Winfrey, FOTO: Paul Sancya / AP / Profimedia

Fostul președinte american Donald Trump, candidatul Partidului Republican pentru alegerile prezidențiale pe care SUA le vor organiza în noiembrie, a criticat-o duminică pe cunoscuta prezentatoare TV Oprah Winfrey, după ce aceasta a intervievat-o pe Kamala Harris în emisiunea sa.

„Cu mult timp în urmă, Oprah Winfrey mi-a cerut să apar în ultima ei emisiune TV. Ultima săptămână a emisiunii sale a fost un lucru important, și a fost onoarea mea, cu familia mea, să o fac”, a scris Trump într-un mesaj pe care l-a publicat pe Truth Social, rețeaua sa de socializare. El se referea la ultimul episod al celebrei emisiuni The Oprah Winfrey Show, pe care prezentatoarea TV a găzduit-o între 1986 și 2011.

„Când m-am uitat la interviul ei de ieri cu o femeie care distruge, prin incompetența ei completă și totală, America, nu m-am putut abține să nu mă gândesc că aceasta nu este adevărata Oprah, aceasta nu este o persoană care vrea ca milioane de persoane, din închisori și aziluri mintale, și teroriști, traficanți de droguri, și traficanți de persoane, din întreaga Lume, să năvălească în Țara nostră”, a continuat miliardarul american.

„Kamala a arătat prostesc, nu a putut răspunde la cele mai simple întrebări despre Inflație, Costurile Bunurilor, despre Granița noastră foarte permeabilă și periculoasă – Niciun lider acolo, și Oprah a vrut doar să se târască sub masă! Tovarășa Kamala Harris nu este aptă mintal să fie Președinte. Ea știe asta, și o știe toată lumea!”, și-a încheiat el mesajul.

Harris, mesaj țintit pentru alegătorii cu simpatii republicane în interviul acordat lui Oprah

Printre altele, Harris a spus în glumă în timpul interviului că „dacă cineva va intra în casa mea, va fi împușcat”. „Probabil nu ar fi trebuit să spun asta, dar echipa mea se va ocupa de asta mai târziu”, a adăugat ea râzând. 

Subiectul deținerii unei arme de către Kamala Harris a devenit un subiect de interes pentru americani, după dezbaterea pe care vicepreședinta a avut-o cu Donald Trump. 

Fostul președinte a acuzat-o pe Harris că, dacă va ajunge la Casa Albă, atunci va interzice toate armele. Democrata a subliniat atunci că este o susținătoare al celui de al Doilea Amendament al SUA, care protejează dreptul de a deține arme și atât ea, cât și colegul său de campanie, Tim Walz au propriile arme de foc. 

În interviul cu Oprah Winfrey candidata democrată la președinție a explicat însă că este împotriva armelor de asalt. Un astfel de tip de armă a fost „literalmente proiectat pentru a fi un instrument de război. Nu este o armă care să își aibă locul pe străzi”, a spus ea, amintind despre atacurile armate din școli. 

Este „înfricoșător” pentru un copil să fie nevoit să treacă printr-un exercițiu care simulează astfel de incidente, a subliniat Harris. „Nu ar trebui să se întâmple așa ceva”, a continuat aceasta.

Întrebată de Winfrey dacă deține o armă de mai multă vreme, Harris a confirmat. Democrata a răspuns prima dată la această întrebare în 2019, când a spus că are nevoie de o armă „pentru siguranță”.

„Dețin o armă probabil din același motiv ca mulți alții – pentru siguranță. Am fost procuror toată cariera mea”, a explicat contracandidata lui Donald Trump.

INTERVIURILE HotNews.ro