Sari direct la conținut

Atac cu rachete asupra Ambasadei SUA din Bagdad / Nu s-au înregistrat victime

HotNews.ro
Ambasada SUA in Irak, Foto: Wikipedia
Ambasada SUA in Irak, Foto: Wikipedia

Mai multe rachete au fost lansate, luni după-amiază, spre sediul Ambasadei SUA din Bagdad, una căzând în curtea misiunii diplomatice, în Zona Verde, un perimetru ultrasecurizat din centrul capitalei Irakului, anunţă serviciile de securitate, precizând că nu s-au înregistrat victime, potrivit Mediafax care citează , conform site-ului Arab News.

Doi oficiali militari irakieni au declarat că în Zona Verde au căzut trei rachete, una în curtea Ambasadei Statelor Unite. Atacul s-a soldat cu daune materiale la clădiri şi vehicule, dar nu au fost raportate victime. Acesta este al treilea atac produs în ultima săptămână care vizează obiective americane din Irak.

Un civil american a fost ucis, iar alţii au fost răniţi într-un atac cu rachete produs marţea trecută în apropierea Aeroportului din Erbil. Angajaţi ai unei companii americane au fost răniţi, sâmbătă, într-un atac cu rachete care a vizat Baza aeriană Balad, situată în provincia Salahaddin. Atacurile nu au fost revendicate, dar sunt atribuite de obicei grupurilor islamiste proiraniene.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro