Sari direct la conținut

Ciolacu: „Nu mi-e rușine de nimic din ce am făcut în viață. Când mă uit la Mircea Geoană… îi urez succes”

HotNews.ro
Ciolacu: „Nu mi-e rușine de nimic din ce am făcut în viață. Când mă uit la Mircea Geoană… îi urez succes”
Marcel Ciolacu (Foto: Inquam Photos / George Călin)

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a reafirmat, marţi seară, că nu îi este ruşine de nimic din ce a făcut în viaţă, dar a spus că se teme de ceea ce s-ar putea inventa despre el în campania electorală, transmite News.ro. În legătură cu aşa numitul ”schelet din dulap”, Ciolacu afirmă că nu are așa ceva, spre deosebire de Mircea Geoană.

Marcel Ciolacu a povestit, într-un interviu pentru Antena 3, despre tinereţe şi primele sale locuri de muncă, fiind trimis să se angajeze de către tatăl său după ce nu a intrat la facultate.

„Mie nu mi-e ruşine de nimic din ceea ce am făcut în viaţă. E marea poveste cu scheletul: ce schelet are Ciolacu. Eu vă spun: când mă uit la Mircea Geoană….îi urez succes”, a declarat Ciolacu.

Întrebat ce schelet are în dulap Mircea Geoană, Marcel Ciolacu a afirmat: „Am trăit în România, eu în PSD, dumneavoastră în presă (…) Dacă încep toate acele schelete să umble noaptea suntem în Fantômas, va fi jale. Dar nu vreau să intru în detalii, cel puţin nu acum”.

Actualul premier a povestit că a avut diverse locuri de muncă, de care nu-i este ruşine: „Am muncit şi în facultate…am cărat lăzi cu marfă”. „Mie nu mi-e frică de ce am făcut, mi-e frică de ce se poate inventa” a adăugat Ciolacu.

Fostul secretar general adjunct al NATO a spus miercuri seară, la ProTV, în primul său interviu în calitate de candidat la președinție, că nu vrea să ajungă în situația de a avea nevoie de meditații la limba engleză și economie, „cum recunoștea alt candidat”.

„Nu vreau să fiu în situaţia în care, cum recunoştea un alt candidat, ieri, că are nevoie să ia meditaţii la economie, meditaţii la limba engleză, mâine, poimâine, meditaţii la politica externă. Că dacă eşti corigent la mai multe materii, eu ştiu că pe vremuri, când erai corigent la mai multe materii, rămâneai şi repetent. Eu voi fi un preşedinte sută la sută activ şi implicat din prima zi până în ultima zi de mandat”, a spus Mircea Geoană, citat de News.ro.

Replica lui Ciolacu a venit joi, în cadrul unei conferințe de presă. „Dacă vrea, eu îi amintesc și ce a făcut în PSD, și cu ce grupuri mafiote a vrut să fie Președintele României. N-am nicio reținere”, a declarat Marcel Ciolacu, întrebat de o jurnalistă despre declarațiile lui Geoană pe tema meditațiilor pe care le face.

INTERVIURILE HotNews.ro