Sari direct la conținut

VIDEO ”Grupuri mafiote”. Răspunsul dur al lui Ciolacu către Geoană, după ironiile despre ”corigențele” premierului

HotNews.ro
VIDEO ”Grupuri mafiote”. Răspunsul dur al lui Ciolacu către Geoană, după ironiile despre ”corigențele” premierului
Foto: Profimedia

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, îi răspunde contracandidatului său la alegerile prezidențiale Mircea Geoană, care a spus că „pe vremuri, când erai corigent la mai multe materii, rămâneai și repetent”, referindu-se la meditațiile la engleză și economie pe care le face premierul.

„Îmi cer scuze, nu am fost repetent. Cred că a exagerat. Asta e părerea mea: cred că a exagerat. E cazul să vadă… eu îi urez succes. Dacă vrea, eu îi amintesc și ce a făcut în PSD, și cu ce grupuri mafiote a vrut să fie Președintele României. N-am nicio reținere”, a declarat Marcel Ciolacu, întrebat de o jurnalistă despre declarațiile lui Geoană pe tema meditațiilor pe care le face.

(De la 1:02:04)

Aceeași jurnalistă l-a întrebat pe Ciolacu despre declarațiile lui Geoană că și-ar dori să fie în turul II cu el, „căci așa ar avea mai multe șanse să câștige Cotroceniul”. „Să câștige, dom’ne, ne vedem”, a răspuns Ciolacu.

Fostul secretar general adjunct al NATO a spus miercuri seară, la ProTV, în primul său interviu în calitate de candidat la președinție, că nu vrea să ajungă în situația de a avea nevoie de meditații la limba engleză și economie, „cum recunoștea alt candidat”.

„Nu vreau să fiu în situaţia în care, cum recunoştea un alt candidat, ieri, că are nevoie să ia meditaţii la economie, meditaţii la limba engleză, mâine, poimâine, meditaţii la politica externă. Că dacă eşti corigent la mai multe materii, eu ştiu că pe vremuri, când erai corigent la mai multe materii, rămâneai şi repetent. Eu voi fi un preşedinte sută la sută activ şi implicat din prima zi până în ultima zi de mandat”, a spus Mircea Geoană, citat de News.ro.

INTERVIURILE HotNews.ro