Sari direct la conținut

Nicolae Ciucă, întrebat ce animal îl reprezintă: Mi-ar plăcea să mi se spună „scorpion” / Sunt atât de fraged în politică

HotNews.ro
Nicolae Ciucă, întrebat ce animal îl reprezintă: Mi-ar plăcea să mi se spună „scorpion” / Sunt atât de fraged în politică
Nicolae Ciucă Foto: Lucian Alecu / Shutterstock Editorial / Profimedia

Întrebat ce animal îl reprezintă în politică, liderul PNL Nicolae Ciucă a afirmat că este încă „fraged” în această activitate, astfel că nu crede că poate avea pretenţia că există vreun animal care să-l reprezinte. „Mi-ar plăcea să fiu asociat cu un animal care trăieşte aici, la noi, în România. Deci, de ce nu, ursul. Mi-ar plăcea să mi se spună «scorpion», pentru că sunt cel care a comandat Batalionul Scorpionilor”, a declarat el.

„Sunt atât de fraged în această activitate, în sensul în care se împlinesc aproape 4 ani de când am intrat în politică, încât nu cred că pot să am pretenţia că există vreun animal care să mă reprezinte sau să îl reprezint. Au fost testate în focus-grupuri mai multe întrebări de genul acesta şi oamenii au ezitat să mă definească din punct de vedere al asocierii între un om politic şi un animal”, a declarat miercuri seară, într-o emisiune online, Nicolae Ciucă.

Preşedintele PNL a spus că i-ar fi plăcut să fie asociat cu un animal care trăieşte în România, dar şi cu scorpionul, având în vedere că a comandat Batalionul Scorpionilor Roşii din Armata Română.

„Mi-ar plăcea să fiu asociat cu un animal care trăieşte aici, la noi, în România. Deci, de ce nu, ursul. Mi-ar plăcea să mi se spună «scorpion» pentru că sunt cel care a comandat Batalionul Scorpionilor în cele două misiuni ale Armatei Române, la începutul anilor 2000, când Batalionul Scorpionilor Roşii, aşa au căpătat renumele, şi am îndeplinit misiunile în cele două teatre de operaţii. Chiar când m-au numit şeful Statului Major al Forţelor Terestre au zis că «scorpionul roşu» a devenit şeful Statului Major al Forţelor Terestre, deşi nu am nicio legătură cu zodia Scorpion, sunt Vărsător”, a spus Nicolae Ciucă, potrivit agenției News.ro.

INTERVIURILE HotNews.ro