Sari direct la conținut

David Popovici, prima reacție după calificarea în finală la JO 2024

HotNews.ro
David Popovici, prima reacție după calificarea în finală la JO 2024
David Popovici, in finala la JO de la Paris / FOTO: Facebook COSR

„Sunt foarte mulțumit, singurul obiectiv era să mă calific în finală”, a fos prima reacție a românului de 19 ani care s-a calificat cu cel mai bun timp la Jocurile Olipice de la Paris 2024.

David Popovici a dominat semifinala în care a luat startul, conducând cursa pe toate cele patru lungimi de bazin și a terminat cu cel mai bun timp – 1:44,53.

„Sunt foarte mulțumit, singurul obiectiv era să mă calific în finală, si primul, e bine. Publicul e incredibil, am mai fost la Jocurile Olimpice, dar în pandemie nu era public și mă bucur că acum văd și eu ce însemană publicul de la Jocurile Olimpice. Înotul a umplut un stadion, pentru că nu e o sală aici, e un stadion.

Atmosfera mă și copleșește, mă și emoționează, mă impulsionează, înotând aici simți că trăiești. E o frică, dar frica asta te face să simți că trăiești cu adevărat!” a răspuns David la întrebările presei la zona mixtă, potrivit COSR.

Cursa decisivă este programată luni, 29 iulie, de la ora 21:40.

David Popovici, dublu campion mondial şi cvadruplu campion european, are în palmares un loc 4 la Jocurile Olimpice de la Tokyo. El va împlini 20 de ani în 15 septembrie.

INTERVIURILE HotNews.ro