Sari direct la conținut

Emmanuel Macron intervine personal pentru ca serialul „Emily in Paris” să nu se mute la Roma: „Nu are niciun sens”

HotNews.ro
Emmanuel Macron intervine personal pentru ca serialul „Emily in Paris” să nu se mute la Roma: „Nu are niciun sens”
Președintele Emmanuel Macron în timpul unei vizite oficiale la Roma, FOTO: Cecilia Fabiano cecili / LaPresse / Profimedia

Preşedintele Emmanuel Macron doreşte ca serialul TV de mare succes „Emily in Paris” să rămână în capitala Franţei şi s-a declarat „super mândru” de scurta apariţie a soţiei sale într-un episod al acestei producţii, potrivit unui interviu publicat miercuri în revista americană Variety, informează AFP și Agerpres.

Întrebat despre faptul că acest popular serial TV produs de Netflix a părăsit Parisul şi s-a mutat la Roma înaintea celui de-al cincilea sezon al său, Emmanuel Macron a răspuns astfel:

„Vom lupta din greu. Şi le vom cere să rămână la Paris! Emily in Paris la Roma nu are niciun sens”.

Pentru şeful statului francez, acest serial TV este „super pozitiv în ceea ce priveşte atractivitatea ţării” sale.

Vorbind despre participarea lui Brigitte Macron în cel de-al patrulea sezon al acestui serial, Emmanuel Macron a dezvăluit că soţia lui „a fost foarte bucuroasă să facă acest lucru”.

„Apariţia ei a avut o durată de doar câteva minute, dar cred că a fost un moment foarte bun pentru ea“, a continuat preşedintele Republicii Franceze.

„Ideea unui ‘cameo’ (apariţie episodică – n.red.) ne-a venit atunci când eu şi Darren Star (creatorul serialului – n.red.) am întâlnit-o pe Brigitte Macron la Palatul Elysee în decembrie 2022”, a dezvăluit actriţa Lily Collins, protagonista serialului Emily in Paris, pentru revista Elle.

„Emily in Paris” e unul dintre cele mai populare seriale ale Netflix

„Eu sunt mai puţin atrăgător decât Brigitte!”, a spus Emmanuel Macron atunci când jurnaliştii de la Variety l-au întrebat dacă producătorii i-au cerut să aibă şi el o scurtă apariţie în acest serial TV.

De la lansarea sa din 2020, Emily in Paris înregistrează cote ridicate de audienţă şi a ajuns pe primele pagini ale publicaţiilor de specialitate. Există telespectatori care îl adoră, unii care îl urăsc şi alţii care adoră să îl urască, comentează AFP.

Emily in Paris a fost criticat în special la începuturile sale în Franţa pentru perpetuarea unei fantezii de lungă durată despre „Oraşul Luminilor”, de la berete la francezul tipic „bon vivant”, precum şi pentru prezentarea unei capitale igienizate, care este foarte – uneori chiar prea – „instagramabilă”.

Darren Star, creatorul serialului a declarat că este încântat să exploreze la Roma noi linii de intrigă și schimbări culturale după patru sezoane în același oraș și să „extindă universul serialului”.

Sezonul 4 al Emily in Paris s-a clasat pe locul 1 în Top 10 global Netflix când a avut premiera în august. A avut 19,9 milioane de vizionări unice în primele patru zile, ajungând în Top 10 în 93 de țări, iar de atunci a rămas pe listă timp de patru săptămâni consecutive, potrivit Netflix.

Ca întotdeauna, poți găsi mai multe informații noi din lumea filmelor și serialelor, dar și alte știri interesante, în rubrica Nerd Alert de weekendul acesta:

INTERVIURILE HotNews.ro