Sari direct la conținut

FOTO Michael Keaton, Catherine O’Hara și Winona Ryder, din nou împreună pe covorul roșu după 36 de ani

HotNews.ro
FOTO Michael Keaton, Catherine O’Hara și Winona Ryder, din nou împreună pe covorul roșu după 36 de ani
De la stânga la dreapta: Catherine O’Hara, Willem Dafoe, Michael Keaton, Monica Bellucci, Tim Burton, Winona Ryder, Jenna Ortega, Justin Theroux și Arthur Conti, actorii din noul film „Beetlejuice Beetlejuice”, FOTO: Alberto Pizzoli / AFP / Profimedia Images

Actorii Michael Keaton, Catherine O’Hara și Winona Ryder s-au reîntâlnit pe covorul roșu după o pauză de 36 de ani, cei 3 aflându-se la Festivalul Internațional de Film de la Veneția pentru a promova noul film Beetlejuice Beetlejuice al lui Tim Burton.

Aceștia s-au întors în Beetlejuice Beetlejuice în rolurile lui Betelgeuse (pronunțat „Beetlejuice”), Delia Deetz și Lydia Deetz, personajele pe care le-au jucat în filmul original din 1988, considerat un clasic al lui Tim Burton și al cinematografiei.

Beetlejuice Beetlejuice a fost ales să deschidă ediția de anul acesta a Festivalului de Film de la Veneția și a fost difuzat în premieră mondială miercuri seara, în prima zi a prestigiosului festival cinematografic ce va dura până pe 7 septembrie.

În afară de cei 3, Burton a ales pentru noul său film alți doi actori consacrați, Willem Dafoe și Monica Bellucci, în timp ce Jenna Ortega o va juca pe Astrid Deetz, fiica adolescentă a personajului Winonei Ryder din lungmetrajul lansat cu 36 de ani în urmă.

FOTO: Stefanie Rex / DPA / Profimedia
FOTO: Manuele Mangiarotti/ipa-agency.n / Shutterstock Editorial / Profimedia
FOTO: People Picture-Willi Schneider / Shutterstock Editorial / Profimedia
FOTO: Manuele Mangiarotti / Zuma Press / Profimedia
Mereu eleganta Monica Bellucci alături de regizorul Tim Burton, FOTO: Geisler-Fotopress GmbH / Alamy / Alamy / Profimedia
FOTO: INSTAR Images / Profimedia

După cum își vor da seama mulți spectatori, pentru Jenna Ortega filmul Beetlejuice Beetlejuice marchează a doua colaborare de marcă cu regizorul Tim Burton, după cea din serialul Wednesday al cărui prim sezon a fost filmat în România.

Distribuția noului film al regizorului în vârstă de 66 de ani este completată de actorii Justin Theroux, Burn Gorman, Danny DeVito, Arthur Conti, și Filipe Cates. DeVito se numără printre cei care nu au făcut deplasarea la Veneția pentru premiera filmului.

Filmul „Beetlejuice Beetlejuice” va avea premiera în cinematografele din România la scurt timp după prezentarea la Festivalul de la Veneția

Două absențe notabile ale noului film sunt cele ale lui Alec Baldwin și Geena Davis, ale căror personaje au jucat un rol important în povestea filmului din 1988. Cei doi i-au jucat pe Adam și Barbara Maitland, un cuplu căsătorit de fantome.

Însă noul film va explica aparent cum acestea au reușit să scape din casa familiei Deetz, în care erau captive. Burton a explicat într-un interviu acordat revistei people că în noul film a dorit să exploreze o poveste originală din care cuplul Maitland nu face parte.

„Cred că lucrul la care am ținut a fost să nu bifez doar niște căsuțe. Așa că, chiar dacă ei au fost o componentă integrală atât de minunată a primului film, eu mă concentram pe altceva”, a explicat el.

Noul film al lui Tim Burton va avea premiera în cinematografele din România vinerea viitoare, în data de 6 septembrie.

Trei generații de actrițe în noul film „Beetlejuice Beetlejuice” al lui Tim Burton, FOTO: Luca Carlino-NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Cu 36 de ani în urmă:




INTERVIURILE HotNews.ro