Sari direct la conținut

La Millennium, dobinda e fixa doar trei luni

Cotidianul

Numai ca oamenii, care la Millennium pot lua credite a caror rata sa ajunga la 65% din veniturile lunare nete, nu beneficiaza decit de trei luni de dobinda fixa la creditele in franci elvetieni, euro sau lei, fapt mai putin intilnit in Romania, unde bancile dau in general cel putin un an de dobinda fixa.

Ca o alta noutate, Millennium va lansa si un produs ipotecar cu o perioada de acordare de peste 30 de ani, mai precis 40. „Inca nu avem pe piata creditul ipotecar pe 40 de ani, insa lucram la el si il vom lansa cit mai curind“, ne-a spus Raluca Simu, directorul de comunicare al Millennium Bank Romania.

Creditul de nevoi personale se acorda in lei, euro sau franci elvetieni. Suma ce poate fi contractata variaza intre 1.000 si 15.000 de euro sau echivalent in lei, iar perioada de acordare merge de sase luni la zece ani. Banca accepta pina la doi codebitori rude de gradul I sau II. Millennium ia in considerare o plaja foarte larga de venituri.

Astfel sint considerate eligibile urmatoarele surse de cistig: salarii, bonusuri, comisioane din vinzari, venituri din participarea la Consilii de Administratie si cenzori, drepturi de autor, chirii, dividende, venituri din activitati independente, pensii, diurne navigatori si alte diurne.

Dobinzile sint destul de mici la inceput, insa reamintim ca ele sint fixe numai pe primele trei luni ale creditului. Pentru lei dobinda este de 7,5% pe an, pentru euro este de 5,5%, iar pentru franci elvetieni, de 3,5% pe an.

Millennium Bank Romania ofera si servicii de private banking, dar si Internet banking, segment pe care intentioneaza sa devina lider, si self-banking, fiind alaturi de ING, una dintre cele doua institutii de credit care pun la dispozitia clientilor un astfel de serviciu.

Integral in Cotidianul

Alegeri 2024: Vezi aici prezența și rezultatele LIVE pe hartă și grafice interactive.
Sondaje, Comparații, Informații de la celelalte alegeri. Toate datele esențiale pe alegeri.hotnews.ro.
ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro