Sari direct la conținut

Lionel Messi a anunțat care va fi ultima echipă din cariera sa

HotNews.ro
Lionel Messi, Foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia
Lionel Messi, Foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Ajuns la vârsta de 36 de ani, argentinianul Lionel Messi a făcut un anunț important cu privire la clubul unde își va încheia cariera de fotbalist profesionist.

Lionel Messi a confirmat că Inter Miami va fi ultimul club din cariera sa de fotbalist

Deși are 36 de ani, Lionel Messi continuă să joace la un nivel ridicat, fiind la ora actuală cel mai bun jucător din Major League Soccer.

Câștigător al Cupei Mondiale în anul 2022, argentinianul a dezvăluit într-un interviu recent că nu va mai juca pentru un alt club după Inter Miami, echipa din Statele Unite ale Americii fiind ultima din cariera sa de fotbalist profesionist.

„Inter Miami va fi ultimul meu club, da…”, a anunțat astăzi Leo Messi.

„Îmi place să joc fotbal, așa că mă bucur de orice moment pentru că… sunt conștient că de fiecare dată sunt din ce în ce mai puține. Mă bucur de fiecare mic detaliu” – a declarat acesta, potrivit ESPN.

Lionel Messi a evoluat 16 ani în tricoul celor de la FC Barcelona, club unde a reușit să bată record după record și unde s-a împlinit ca fotbalist.

Acesta a mai jucat ulterior pentru Paris Saint Germain, unde a stat doi ani, până să facă trecerea în Major League Soccer, în iulie 2023.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro