Sari direct la conținut

Netflix lansează o nouă funcționalitate pentru cei care îi urmăresc filmele și serialele pe telefoane smart iOS și Android

HotNews.ro
Netflix lansează o nouă funcționalitate pentru cei care îi urmăresc filmele și serialele pe telefoane smart iOS și Android
Aplicația Netflix pe un telefon mobil, FOTO: Thomas Baur / imageBROKER / Profimedia

Netflix a anunțat luni lansarea „Moments”, o nouă funcționalitate pentru cei care urmăresc filmele și serialele sale pe telefoanele lor smart, urmând ca ea să fie disponibilă atât pe cele cu sistem de operare iOS, cât și Android.

„Vă găsiți vreodată captivat de o scenă Netflix care vă rămâne în cap mult timp după ce e gata? Acum, cu Moments – o nouă funcționalitate pentru mobile care se lansează astăzi la nivel global pe iOS și în următoarele săptămâni pe Android – puteți salva cu ușurință, retrăi și împărtăși scenele voastre Netflix favorite”, notează compania americană de streaming într-un comunicat publicat pe Tudum, site-ul său de știri.

Comunicatul, care nu uită să menționeze de lansarea la sfârșitul acestui an a celui de-al doilea sezon pentru serialul-fenomen Squid Game, explică modul facil în care va funcționa noua opțiune pe telefoanele smart:

„Tot ce trebuie să faci este să apeși pe Moments în partea de jos a ecranului tău, și scena se va salva automat în tabul tău My Netflix”.

Scenele astfel salvate vor putea fi revăzute rapid oricând pe telefonul smart și vor putea fi partajate pe Instagram, Facebook și alte rețele de socializare.

Moments, o nouă funcționalitate lansată de Netflix pentru clienții care folosesc aplicația sa pe telefoane smart, FOTO: Netflix

„Poți distribui un Moment când îl creezi, sau din tab-ul My Netflix, dacă selectezi o scenă și apeși pe ea pentru a o distribui pe toate platformele”, mai notează comunicatul.

Noua funcționalitate va face astfel posibilă partajarea unor scene favorite din filme sau seriale în condițiile în care marile rețele de socializare șterg de regulă clipurile încărcate „manual” de utilizatori, considerând că acestea încalcă regulile drepturilor de autor.

INTERVIURILE HotNews.ro