Sari direct la conținut

Peste 20 de ore într-un tren Timişoara Nord – Mangalia. Întârziere de cinci ore. Explicațiile CFR

HotNews.ro
Tren al CFR Calatori, Foto: Stefania Gal
Tren al CFR Calatori, Foto: Stefania Gal

Pasagerii unui tren care a plecat de la Timișoara miercuri, în jurul orei 18.00, vor ajunge la destinație, la Mangalia, după mai mult de 20 de ore, cu o întârziere de peste cinci ore. CFR Călători enumeră mai multe motive ale întârzierii, între care avarierea locomotivei după ce a lovit un copac căzut pe linie.

Trenul IR 1992 Timişoara Nord – Mangalia a plecat miercuri, la ora 17.51 și trebuia să ajungă la destinație joi, la ora 9.28. Garnitura va sosi însă la Mangalia cu o întârziere de peste cinci ore (300 de minute), ceea ce înseamnă în jurul orei 14.30, adică după 20 de ore de la plecarea din Timișoara.

„Principalele cauze care au condus la această întârziere sunt: lovirea unui copac aflat în gabaritul liniei ce a condus la avarierea locomotivei şi a necesitat schimbarea acesteia; remedierea unei defecţiuni apărute la un vagon; lipsă tensiune în firul de contact dintre staţiile Balota şi Tamna din cauza fenomenelor meteorologice”, a transmis CFR Călători, conform News.ro.

CITEȘTE ȘI: Întârzieri, viteze mici și „saună” în vagoane – călătoria cu trenul în România este și mai grea în aceste zile, din cauza caniculei

INTERVIURILE HotNews.ro