Sari direct la conținut

Reacția sarcastică și o „recomandare” de la vârful PSD pentru Ciucă: Nici el nu cred că înțelege ce vrea să spună

HotNews.ro
Reacția sarcastică și o „recomandare” de la vârful PSD pentru Ciucă: Nici el nu cred că înțelege ce vrea să spună
Nicolae Ciucă a fost desemnat oficial candidatul oficial al PNL la alegerile prezidențiale. Foto: Inquam Photos / George Călin

Prim-vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu, îl ironizează pe liderul PNL, Nicolae Ciucă, după ce acesta a anunțat ruperea coaliției, dar rămânerea PNL în guvern „pentru a împiedica abuzurile PSD”: „Ciucă al nostru nu se dezminte!”.

„După o luptă acerbă de 3 minute cu limba română, ne anunță că pleacă, dar rămâne! Înșiră cuvinte multe și îi iese o fasole cu cârnați. Nici el nu cred că înțelege ce vrea să spună. Flancat de un steag și de-o masă, citește disciplinat, de pe prompter, un discurs scris – probabil, de Rareș Bogdan – într-un moment de plictiseală.

Din toată ciorba de expresii, înțelegem că domnul Nicolae Ciucă nu pleacă din bucătărie, ci doar se dă cu un pas mai aproape de oala cu fasole… să o păzească!

În pofida loviturii de polonic pe care și-o dă peste ideile proclamate până de curând despre această Coaliție politică, dl Ciucă uită că are obligația să asigure stabilitatea României. Crizele de personalitate, provocate de foamea de procente, nu trebuie să afecteze viața românilor!”, a scris Grindeanu pe Facebook.

El are și o „recomandare” din partea PSD pentru Nicolae Ciucă: „să aibă răbdare deoarece, în două luni, românii îl vor pune acolo unde îi este locul”.

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a anunțat luni seară că rupe coaliția cu PSD, acuzând partidul condus de Marcel Ciolacu că are „în ADN-ul său abuzul de putere”. El a spus că PNL va rămâne totuși în guvern, „pentru a împiedica abuzurile PSD”. Decizia a fost anunțată pe Facebook și motivată prin hotărârea Curții Constituționale, care a scos-o pe Diana Șoșoacă din cursa pentru alegerile prezidențiale.

INTERVIURILE HotNews.ro