Sari direct la conținut

Reacții ostile din PNL la adresa Congresului social-democraților: „Mizerii lansate de socialiștii de caviar/ PSD nu se va schimba niciodată”

HotNews.ro
Florin Roman a făcut declarații după altercația cu Dan Vîlceanu, Foto: Inquam Photos / Malina Norocea
Deputatul PNL Florin Roman Foto: Inquam Photos / Malina Norocea

Liberalii au început să reacționeze pe rețelele de socializare la atacurile la adresa PNL din discursurile pe care liderii social-democrați le-au susținut la Congresul PSD în care Marcel Ciolacu a fost desemnat oficial candidat al partidului la alegerile prezidențiale.

Congresul PSD este unul „cum le place comuniştilor”, a afirmat vicepreşedintele PNL, deputatul Florin Roman, care susţine că „a început sfârşitul politic al lui Marcel Ciolacu”.

„Un congres cum le place comuniștilor”

„A început sfârşitul politic a lui Marcel Ciolacu! Un congres, aşa cum le place comuniştilor, cu un singur candidat, pentru ca ei întotdeauna au avut nevoie de un tătuc, fie ca îl chema Nicolae Ceauşescu, fie că îl chema Ion Iliescu! Ziua de azi este doar despre cum va arăta PSD, după ce Ciolacu pierde tot. O grămadă de fanfaroni ai adulaţiei supreme s-au adunat să înjure pe toată lumea!”, a scris, pe Facebook, deputatul Florin Roman.

Acesta a ținut să-l ironizeze în mod special pe cel care a dat tonul atacurilor la adresa PNL, fostul premier Sorin Grindeanu.

„Atacuri, jigniri, mizerii lansate de socialiştii de caviar, care îşi fac campanie cu avioane private! Cel mai mult am râs la atacurile lui Grindeanu, tătucul Ordonanţei 13, singurul premier PSD demis de propriul partid, prin moţiune de cenzură. Vorbea de miere şi de viespi. Serios? Eu credeam ca de propriul lui portofel!”, a comentat Roman.

„De ce le este frică nu vor scăpa”

O altă reacție de la PNL a fost aceea a europarlamentarului Siegfried Mureșan, care i-a acuzat pe social-democrați de utilizarea unui dublu limbaj.

„PSD = PSD. PSD-ul nu s-a schimbat niciodată, PSD-ul nu se va schimba niciodată. Congresul de astăzi mi-a adus aminte de PSD-ul lui Adrian Năstase din 2004 şi de PSD-ul lui Victor Ponta din 2014. Una dintre metodele lor a fost mereu a pretinde ceea ce nu sunt. Să spună una, să facă alta. Să spună una într-un loc şi pe dos în alt loc. Să spună una în Parlamentul României şi alta în Parlamentul European”, a scris Siegfried Mureşan pe Facebook.

Deputatul Gigel Știrbu a comentat un cadru de la Congresul PSD, în care apare Marcel Ciolacu, alături de secretarul general al PSD Paul Stănescu și de ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu.

„Asta e imaginea cea mai expresivă de la congresul PSD! Un cetățean care nu poate să explice cum și-a definitivat studiile, flancat de alt individ care a transformat stuful din Delta Dunării în pășune, luând milioane de euro din fondurile europene, și altul care a scos în stradă sute de mii de oameni când a încercat să-și salveze colegii de pușcărie prin OUG 13! De ce le este frică nu vor scăpa: PNL va da următorul Președinte al României!”, a scris Gigel Știrbu.

INTERVIURILE HotNews.ro