Sari direct la conținut

Seful RATB, Adrian Crit, revocat din functia de presedinte al Consiliului de Administratie al regiei

HotNews.ro

Directorul general al RATB, Adrian Crit, a fost revocat, marti, de consilierii municipali din functia de presedinte al Consiliului de Administratie al regiei, din cauza ca nu a dus la bun sfarsit mai multe proiecte la care s-a angajat, anunta Mediafax.

Presedintele de sedinta al Consiliului General al Municipiului Bucuresti (CGMB), Calin Murg, a declarat, marti, ca schimbarea din functie a lui Adrian Crit a fost propusa de Consiliul de Administratie al Regiei Autonome de Transport Bucuresti, care a motivat ca acesta nu a indeplinit mai multe proiecte la care se angajase si nu a gestionat bine greva de la RATB din acest an.

Murg a spus ca membrii Consiliului de Administratie al RATB au dat ca exemplu proiectul cu ramele de tramvai care erau foarte scumpe.

Grupul PNG l-a propus ca membru in Consiliul de Administratie in locul lui Crit pe inginerul Viorel Popescu, urmand ca in 48 de ore CA sa desemneze alt presedinte.

Murg a precizat ca daca membrii Consiliului de Administratie vor sa il schimbe pe Adrian Crit si din functia de director RATB, acestia o pot face, dar CGMB nu se amesteca in aceasta problema.

Adrian Crit a fost desemnat reprezentant in Consiliul de Administratie al RATB in 6 martie 2009, de catre CGMB.

In iunie 2010, Adrian Crit a fost numit la conducerea RATB, in locul lui Gheorghe Aron. Anterior, Adrian Crit a fost director tehnic la Registrul Auto Roman.

In 15 iulie, aproximativ 200 de soferi si vatmani au protestat la sediul RATB, nemultumiti de introducerea traseelor de noapte.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro