Sari direct la conținut

Un membru al partidului Dianei Șoșoaca, prins în timp ce voia să ofere mită electorală. Forțele speciale l-au dat jos cu forța din mașină, unde au găsit 21.000 de lei

HotNews.ro
Masina de politie, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
Masina de politie, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Un bărbat a fost prins duminică de către polițiști în timp ce se plimba prin localitatea Ștefăneștii de Jos din Ilfov într-un autoturism și împărțea mită electorală, a anuțat IPJ Ilfov. Potrivit Digi24, bărabtul a fost identificat ca Dumitru Claudiu Vicențiu, membru al partidului SOS.

„La data de 9 iunie a.c., în jurul orei 12:20, poliţiştii oraşului Voluntari au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că, în localitatea Ştefăneştii de Jos, un bărbat care se deplasa cu un autoturism împarte sume de bani mai multor persoane, în context electoral”, transmite IPF Ilfov într-un comunicat de presă citat de News.ro.

„Imediat poliţiştii oraşului Voluntari au desfăşurat activităţi specifice, context în care au identificat în cel mai scurt timp autoturismul respectiv şi au legitimat conducătorul acestuia, în cauză fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 33 de ani. În continuarea verificărilor efectuate, poliţiştii din Voluntari au descoperit în autoturismul bărbatului respectiv mai multe sume de bani precum şi liste ce conţin numele şi prenumele unor persoane”, mai precizează autorităților.

Potrivit Digi24, bărbatul a fost oprit și înconjurat de forțele speciale și percheziționat. La percheziții, în mașină au fost găsite mai multe plicuri cu sume de bani și liste cu nume.

Autoritățile au deschis un dosar penal și continuă cercetările în acest caz.

__

Cele mai importante informații și evenimente de la alegerile locale și europarlamentare pot fi citite LIVETEXT pe HotNews.ro.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro