Sari direct la conținut

Scandalul taloanelor de pensii trimise cu pliante PNL: Poșta anunță că suspendă serviciul Postmesager pentru materiale cu caracter politic

HotNews.ro
Posta Romana, Foto: Posta Romana
Posta Romana, Foto: Posta Romana

Poşta Română a anuţat că începând de vineri suspendă serviciul Postmesager pentru materiale cu caracter politic. Decizia a fost anunțată după ce pliante ale PNL au ajuns la oameni capsate de taloane de pensie, iar PSD a cerut explicații companiei.

  • „În urma informațiilor apărute în presă cu privire la implicarea companiei în distribuirea de materiale cu caracter politic, Compania Națională ,,Poșta Română” a luat decizia, în baza prevederilor legale, de a suspenda temporar serviciul Postmesager pentru materiale cu caracter politic.
  • Poșta Română, cu o vechime de 162 de ani în slujba cetățenilor, ține la reputația și la prestigiul său, fiind o companie care susține valorile democratice și nu dorește să fie asociată cu niciun partid politic”, susține compania, într-un comunicat de presă.

Președintele PSD Timiș, Alfred Simonis, l-a acuzat pe liderul PNL Timiș, Alin Nica, într-o postare pe Facebook, că folosește Poșta Română și angajații ei pentru a-și face campanie electorală.

„Zilele trecute, bătrânii din Lugoj au primit pensiile și la fiecare fluturaș de pensie a fost atașat un pliant cu imaginea liberalului Alin Nica. O astfel de acțiune este fără precedent în județul Timiș și arată modul în care Nica înțelege să facă politică, dar, totodată, trădează disperarea unui om care știe că zilele sale în fruntea Consiliului Județean sunt numărate”, a acuzat șeful PSD Timiș.

PSD a cerut explicații Poștei Române și Casei Naționale de Pensii Publice cu privire la „serviciul special de capsare” a materialelor de propagandă politică de taloanele de pensii distribuite pensionarilor.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro