Sari direct la conținut

Reacție dură după ce Kylian Mbappe s-a plâns de modul în care a fost tratat în ultimul sezon petrecut la PSG

HotNews.ro
Kylian Mbappe, Foto: Sebastien SALOM-GOMIS / AFP / Profimedia
Kylian Mbappe, Foto: Sebastien SALOM-GOMIS / AFP / Profimedia

​Kylian Mbappe, care a semnat un contract pe cinci ani cu Real Madrid, a afirmat că au existat „niște lucruri și niște oameni” care l-au făcut „nefericit” în ultimul său sezon la PSG, iar reacția parizienilor nu a întârziat să apară.

>> Cristiano Ronaldo și reacția care a adunat 2,5 milioane de aprecieri, după transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid

Kylian Mbappe „nu are pic de clasă”, spune o sursă apropiată clubului PSG

Înaintea amicalului dintre Franţa și Luxemburg, Mbappe a afirmat că antrenorul Luis Enrique şi directorul sportiv Luis Campos l-au „salvat” în sezonul 2023/24, în contextul în care Nasser Al-Khelaïfi plănuia să-l pună pe tuşă, deoarece a refuzat prelungirea contractului.

„Mi-au spus asta (că nu va mai juca deloc – n.r.), m-au făcut să înţeleg asta, mi-au vorbit violent. Ar fi ca şi cum aş scuipa în ciorbă să spun că am fost nefericit, dar este cert că au fost lucruri care m-au făcut nefericit”, a adăugat Mbappe.

Declaraţiile făcute marţi de Mbappe au adus nemulţumire la clubul parizian, o „sursă apropiată clubului” declarând pentru AFP că jucătorul „nu are pic de clasă”.

„Nasser Al-Khelaïfi nu a dictat niciodată cea mai mică decizie pentru echipă. Luis Enrique a spus chiar el însuşi acest lucru, dar, în ciuda a tot ceea ce se întâmplă, Mbappe spune ceva şi toată lumea dă ca şi cum ar fi adevărul.

Trebuie amintit că PSG şi atacantul de 25 de ani nu au ajuns încă la un acord asupra detaliilor tranzacţiei convenite vara trecută, care ar trebui să permită PSG, care îşi va pierde bijuteria fără nicio taxă de transfer, să recupereze între 80 şi 100 de milioane de euro”, a adăugat sursa respectivă.

  • În sezonul recent încheiat, Mbappe a jucat 48 de meciuri în tricoul celor de la Paris Saint Germain, reușind să marcheze 44 de goluri și să ofere 10 pase decisive.

După lungi negocieri, Mbappe a semnat cu Real Madrid un contract valabil pe 5 sezoane, urmând să încaseze un salariu anual de 15 milioane de euro.

Mai mult decât atât, Mbappe va încasa 150 de milioane de euro primă de instalare, ce va fi eșalonată în cei 5 ani pe care îi va petrece pe Santiago Bernabeu.

Va fi prima experiență în afara Ligue 1 pentru Kylian Mbappe, care a cucerit alături de AS Monaco și PSG șapte titluri de campion.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro