Sari direct la conținut

Farul Constanța a anunțat despărțirea de un fost internațional român

HotNews.ro
Tudor Băluță, Foto: Razvan Pasarica / Sport News / Profimedia
Tudor Băluță, Foto: Razvan Pasarica / Sport News / Profimedia

​După ce a încheiat play-off-ul pe poziția a patra în SuperLiga României, Gică Hagi a început să pregătească lotul Farului pentru sezonul următor, iar marți constănțenii au anunțat despărțirea de Tudor Băluță.

>> FCSB a confirmat al doilea transfer al verii – Fostul jucător al lui Dinamo a semnat

Farul s-a despărțit de Tudor Băluță

Revenit în vara anului 2022 la Farul după mai multe experiențe nereușite în străinătate, Tudor Băluță a devenit rapid om de bază în echipa lui Gică Hagi.

În vârstă de 25 de ani, mijlocașul cu 12 selecții la echipa națională de fotbal a României a contribuit decisiv la titlul cucerit în urmă cu două sezoane de marinari, dar, la fel ca în cazul experiențelor din străinătate, problemele medicale i-au dat mari bătăi de cap.

Cotat la 2.6 milioane de euro conform Transfermarkt, Băluță a avut contract cu Farul până la finalul acestui sezon și nu a primit o altă propunere din partea conducerii.

Tudor Băluță a fost unul dintre cei mai importanți jucători ai Farului în ultimii doi ani, contribuind decisiv la succesul din sezonul 2022-2023, în care echipa noastră a devenit campioana României. În cei doi ani în tricoul alb-albastru, Tudor Băluță a evoluat în 52 de partide, a marcat 8 goluri și a oferit 7 pase decisive.

„Mulțumim, Tudor, și mult succes mai departe !

După doi ani în tricoul alb-albastru, în care a evoluat în 52 de partide, a marcat 8 goluri și a oferit 7 pase decisive, mijlocașul Tudor Băluță nu mai este, de astăzi, jucătorul echipei noastre.” – au scris constănțenii.

>> Vestea momentului în fotbalul românesc – Cum poate promova Corvinul în SuperLiga României

>> VIDEO UTA Arad, decizie importantă înainte de noul sezon

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro