Sari direct la conținut

Tripla crimă de pe Calea Moșilor din Bucureşti: Bărbatul suspectat că și-a ucis mama, sora și fratele, arestat preventiv

HotNews.ro
Suspect reținut, Foto: Shutterstock
Suspect reținut, Foto: Shutterstock

Judecătorii Tribunalului Bucureşti au emis, miercuri, mandat de arestare preventivă pe numele bărbatului de 46 de ani suspectat că şi-a ucis cu zeci de lovituri de cuţit mama, fratele şi sora într-o locuință de pe Calea Moşilor din Capitală, informează News.ro.

Suspectul a fost inculpat pentru violenţă în familie în modalitatea omorului calificat săvârşit asupra a două sau mai multe persoane.

Bărbatul este acuzat că şi-a ucis, cu zeci de lovituri de cuţit, mama în vârstă de 73 de ani, sora în vârstă de 47 de ani şi fratele în vârstă de 44 de ani.

Trupul bătrânei a fost găsit în baie, iar celelalte două cadavre au fost băgate în saci.

Anchetatorii care au ajuns la locul faptei au constatat că în locuinţă fusese făcută curăţenie, iar urmele de sânge fuseseră şterse, existând ipoteza conform căreia crima avut loc marţi dimineaţă, cu câteva ore înainte ca autorităţile judiciare să fie sesizate despre aceasta.

Conform procurorilor, bărbatul și-a ucis mama, sora și fratele aplicându-le multiple lovituri de cuțit în zone vitale.

„În cursul zilei de 06.08.2024, în timp ce se afla în locuința sa din sectorul 2 București, inculpatul și-a ucis mama în vârstă de 73 de ani, sora în vârstă de 47 de ani și fratele în vârstă de 44 de ani, aplicându-le multiple lovituri de cuțit în zone vitale. Fapta a fost descoperită după ce fratele geamăn al inculpatului a sesizat Secția 8 Poliție cu privire la faptul că mama nu îi mai răspunde și că nu mai poate intra în locuință de două zile”, au transmis reprezentanții Parchetului Tribunalului București.

Fratele său geamăn, care a anunțat poliția după ce a găsit cadavrele și care a fost dus inițial la audieri, nu are calitatea de suspect. Procurorii spun că el nu era în locuință în momentul asasinatului, motiv pentru care, în prezent, exclud participarea acestuia la comiterea faptelor.

„Unul dintre gemeni ar fi încercat să vină aici dimineață, dar a găsit ușa închisă. Din datele pe care le avem nu sunt indicii că ar fi fost în locuință în momentele critice”, a precizat marți seară procurorul de caz Alexandru Anghel, într-o declarație oferită presei.

Suspectul, în vârstă de 46 de ani, este cel care le-a deschis ușa polițiștilor când au descins la imobilul din Sectorul 2 după ce au fost alertați privind găsirea unor cadavre. „Era senin. A arătat cadavrul mamei și a spus că mai sunt două cadavre”, a declarat procurorul.

Anchetatorii au aflat că mama obținuse un ordin de protecție împotriva fiului care, în cele din urmă, a ucis-o, însă ordinul a fost retras la cererea femeii.

Anchetatorii spun că au descoperit mai multe probe în locuință, dar nu au identificat cu certitudine arma crimei. „Nu știu să vă spun dacă a fost găsită arma crimei, există semne că în casă s-a făcut curat, au fost șterse urmele de sânge. Criminaliștii au găsit urme pe care le pot valorifica. Sunt mai multe cuțite în casă, dar acum nu putem să spunem dacă unul dintre acestea a fost folosit. Victimele au multiple plăgi înjunghiate, chiar și 20 de plăgi înjunghiate”, a precizat procurorul Anghel.

INTERVIURILE HotNews.ro