Sari direct la conținut

Usher, patru premii la American Music

Evenimentul Zilei

Vedeta muzicii R&B Usher este marele cistigator al Galei American Music Awards, desfasurata duminica seara, la Los Angeles, el cistigind la toate cele patru categorii la care a fost nominalizat: cel mai bun artist R&B-soul, cel mai bun cintaret pop-rock si doua premii pentru cel mai bun album, “Confessions”.

Grupul Outkast, care a dominat premiile Grammy din acest an, a reusit sa obtina si duminica seara trei premii: pentru cel mai bun grup rap/hip-hop, cel mai bun album hip-hop si cel mai bun grup pop-rock.

Premiul pentru cea mai buna cintareata R&B-soul a fost cistigat de Alicia Keys, care le-a surclasat pe Janet Jackson si Beyonce, in timp ce Sheryl Crow a fost desemnata cea mai buna artista pop-rock.

Titlul de cel mai bun artist latino i-a revenit lui Marc Anthony, iar grupul Maroon 5 a cistigat premiul pentru debut.

Gala American Music Awards n-a fost lipsita de controverse. In timp ce vedeta country Kenny Chesney, care a cistigat premiul publicului pentru cea mai buna prestatie live, a declarat ca era sigur ca Usher va fi marele cistigator, rapperul Kanye West a spus ca s-a simtit de-a dreptul “jefuit”.

American Music Awards, rivalele premiilor Grammy, acopera o gama larga de genuri muzicale, de la rap la country, premiile fiind acordate in functie de vinzarile albumelor sau single-urilor, precum si in urma unui sondaj efectuat in rindul a 20.000 de persoane.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro