Sari direct la conținut

Utile: Cinci boli care nu pot fi combatute cu ajutorul borsului; Ciclul menstrual, oglinda sanatatii tale. Ce trebuie sa stii; Nu posta pe facebook astfel de imagini cu copilul tau!

HotNews.ro
UTILE, Foto: Hotnews
UTILE, Foto: Hotnews

Cinci boli care nu pot fi combatute cu ajutorul borsului. Borsul este un produs obtinut prin fermentarea naturala a taratelor de grau. Este bogat in enzime active si vitamine, in special B-uri, dar si minerale (seleniu, crom) si aminoacizi esentiali. De aceea este folosit nu numai pentru a da gust bun ciorbelor, ci si ca aliment in dietele de slabire sau ca adjuvant util pentru mentinerea sanatatii. Tine la distanta bolile respiratorii. Consumul de bors in fiecare zi ajuta la tratarea bronsitei, a astmului si a sinuzitei. In plus, acest remediu previne aparitia complicatiilor. Cura cu bors se tine trei saptamani, in care se beau doua cani de bors, cu 15 minute inainte de masa. Combate diabetul. Borsul are capacitatea de a regla nivelul glicemiei, fiind astfel util persoanelor cu diabet zaharat de tip 2. Se recomanda si celor aflati in perioada de convalescenta dupa o afectiune acuta. Borsul are si contraindicatii pentru persoanele cu probleme gastrice, care ar putea sa nu il tolereze, scrie DoctorulZilei.ro.

Dieta: Slabire si detoxifiere in numai sapte zile. Aceasta dieta disociata te ajuta sa slabesti, sa te simti mai usoara si mai energica in numai sapte zile. Poti sa o tii de cate ori doresti, fara efecte secundare. Ai sanse mari sa slabesti cateva kilograme in numai sapte zile daca tii corect dieta. Nu uita ca trebuie sa bei zilnic 10 pahare de apa si sa te abtii de la alcool. Supa de legume se poate consuma in orice cantitate in fiecare zi a dietei. In ce consta dieta: Ziua 1. Orice fruct, in orice cantitate. Exceptie fac bananele, care sunt interzise. Este bine sa mananci cat mai mult pepene pentru ca are efect detoxifiant. Ziua 2. Orice leguma, in orice cantiate, cu exceptia cartofilor. Poti manca pe saturate legume crude sau gatite, dar nu prajite, anunta Unica.ro.

Ciclul menstrual, oglinda sanatatii tale. Ce trebuie sa stii. Stresul, alimentatia si stilul de viata nesanatos pot provoca dereglari menstruale, ce mai departe iti pun sanatatea in pericol. Afla mai multe informatii despre ciclul tau menstrual si ce spune despre sanatatea ta! Cu o saptamana sau doua inainte de menstruatie poti avea parte de simptome fizice si psihice variate. Cele fizice sunt dureri de spate, de cap, balonare, dureri ale sanilor, aparitia cosurilor, pofta de dulce, iar cele psihice precum anxietate, depresie. Atat timp cat nu prezinta dureri foarte grave si nu devin obstacole in desfasurarea zilnica a activitatilor, nu prezinta motive de ingrijorare, informeaza Libertatea.

Tescovina, medicament natural revolutionar antiimbatranire. Tescovina, careia in popor i se mai spune si boasca sau bostina si care reprezinta acele resturi de pulpa, samburi si coji de struguri ramase dupa prepararea vinului, este recomandata de Ion Bobaru, singurul farmacist din Braila care prepara cu mana lui leacuri unicat de pe vremea bunicilor, drept un medicament natural revolutionar antiimbatranire, fiind considerata o adevarata mina de antioxidanti. „Putini sunt cei care stiu ca tescovina este, de fapt, cel mai important produs obtinut din struguri. Unii o folosesc pentru prepararea tuicii, dar cei mai multi o dau ca hrana la animale sau o arunca. Coaja, pulpa si samburii strugurilor de culoare inchisa au cel mai ridicat continut de resveratrol, cel mai puternic antioxidant descoperit de cercetatori. In vinul rosu trece doar 10% din resveratrol, restul de 90% ramane in tescovina si este aruncat”, spune Ion Bobaru, scrie DoctorulZilei.ro.

Nu posta pe facebook astfel de imagini cu copilul tau! Nu trece zi in care sa nu vedem pe Facebook zeci de poze cu bebelusi care mai de care mai simpatici, in fel de fel de ipostaze amuzante, spre mandria parintilor si deliciul prietenilor. Nimic in neregula pana aici. Problemele apar atunci cand, in urma unui like sau share, sau chiar prin spargerea contului, imaginile ajung pe paginile unor persoane dubioase. Psihologii ne avertizeaza: traim intr-o lume extrem de periculoasa, protejati imaginea copiilor vostri in mediul online! Iata ce fotografii sa nu postezi pe Facebook: Prin crearea contului de facebook suntem, practic, de acord cu folosirea datelor noastre personale. Dar ce se intampla cu informatiile legate de copiii nostri? Ei nu isi pot da acordul… Un studiu recent realizat in Statele Unite arata ca 63% dintre mame au cont de Facebook; dintre acestea, 97% posteaza imagini cu copiii lor, iar 46% incarca filmulete cu cei mici, anunta Unica.ro.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro