Utile: In cate minute se digera fiecare aliment; Cel mai sanatos suc de slabit, cu efect de accelerare a metabolismului; Cele mai bune metode naturiste sa elimini toxinele din ficat si plamani
In cate minute se digera fiecare aliment Din momentul in care ai mancat, dureaza aproximativ 6 ore ca alimentele sa treaca prin stomac si intestinul subtire, pentru ca apoi sa ajunga in colon, unde se continua digestia si absorbtia apei. In intestinul gros pot ajunge particule nedigerate, care sunt descompuse cu ajutorul bacteriilor sanatoase. Aici, digestia poate dura pana la 24 de ore, dupa care alimentele sunt eliminate prin scaun, potrivit livestrong.com. Unul dintre factorii cheie care iti influenteaza digestia il reprezinta alimentele pe care le mananci. O friptura poate ramane in intestine intre 2-3 zile, in timp ce legumele si fructele sunt eliminate in mai putin de 12 ore. Integral pe Unica.
Cel mai sanatos suc de slabit, cu efect de accelerare a metabolismului Daca o vei consuma zilnic, inainte de a merge la culcare, aceasta bautura te va ajuta sa scapi de excesul de grasime in cateva saptamani. Alegerea cu atentie a alimentelor pe care le vei consuma pe parcursul dietei cu suc si un scurt program zilnic de exercitii fizice vor grabi procesul de scadere in greutate, ajutandu-te sa ajungi mai repede la rezultatul dorit. Are un gust placut si se prepara rapid, din ingrediente ieftine, care sunt la indemana oricui. Asadar, pentru prepararea acestui suc de slabit ai nevoie de: 1 castravete; O lamaie; O lingura de suc de aloe vera; O lingura de ghimbir proaspat ras; 2 linguri de patrunjel tocat; 1 pahar de apa. Toate aceste ingrediente se mixeaza, iar sucul rezultat se bea o data, scrie Avantaje.
Cele mai bune metode naturiste sa elimini toxinele din ficat si plamani Pentru detoxificarea ficatului, iata cum trebuie sa arate meniul zilei. Astfel, la micul dejun beti un suc obtinut din 150 g de ridiche si 200 g de morcov, pastarnac si patrunjel. La pranz puteti prepara o supa crema de varza alba. La un litru si jumatate de apa se adauga 500 g de varza alba, un fir de praz, un morcov, un patrunjel, o telina mica, o lingura de ulei. Se adauga la final leustean si patrunjel verde, tocate marunt. La felul doi: piure de spanac cu ciuperci si usturoi pisat. Iar la cina: salata de andive cu praz, care completeaza meniul de detoxificare urmat de-a lungul zilei, scrie Doctorul Zilei.
Ce spune despre tine partea patului pe care dormi E oficial! Se pare ca partenerul de cuplu care doarme pe partea dreapta a patului are mai multe sanse sa se trezeasca cu fundul in sus. Potrivit unui studiu recent (care poate suna haios si greu de crezut, dar se pare ca este mai mult decat serios si adevarat), cei care se dezvelesc de patura pe partea dreapta sunt mai pesimisti decat cei care „evadeaza” prin stanga. Sunt cu 3% mai predispusi sa isi urasca slujba, lucru care ii face cu 7% mai morocanosi dimineata decat cei din categoria „de stanga”, anunta Unica.
Conflictul interior si cel exterior in relatiile cu ceilalti Perceptii – Felul in care ii percepem pe cei din jur este o reflexie a modului in care ne privim pe noi insine. Ce ne deranjeaza la felul lor de a fi sau la modul in care se comporta este ceva care face parte si din noi, intr-un fel sau altul, si cu care suntem in conflict. Uneori, putem avea exact acelasi comportament ca persoana pe care o judecam sau pe care suntem suparati intrucat fie procedam la fel si ne condamnam pentru asta, fie nu vrem sa recunoastem nici macar fata de noi acest lucru. Cand stim ca avem un conflict interior? Pot fi aspecte care ne displac la ceilalti sau in relatiile cu ei dar care sa nu fie proiectii ale unor conflicte interioare. Daca este ceva ce ne deranjeaza, comunicam problema si cautam solutii. Dar, de fiecare data cand situatia naste in noi o reactie vehementa sau violenta, judecata sau durere, vorbim de o proiectie si de un conflict interior care are nevoie sa fie rezolvat, scrie Psychologies.