Utile: Rețelele de socializare afectează sănătatea mintală a adolescenților; Dependența de zahăr ascunde o serioasă carență nutritivă. De ce nu poți scăpa de pofta de dulce
Rețelele de socializare afectează sănătatea mintală a adolescenților. Utilizatorii frecvenți sunt anxioși și depresivi. Studiul a fost realizat în Marea Britanie, pe un eșantion de 10.000 de adolescenți cu vârste între 13 și 16 ani, și a scos la iveală lucruri îngrijorătoare legate de efectele pe care utilizarea frecventă a Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat sau WhatsApp o are asupra acestora. Influențele negative vin din două direcții. Prima este privarea de sport și de somn, în detrimentul mișcării și odihnei. A doua este interacțiunea contondentă cu ceilalți utilizatori, comentariile răutăcioase, cyberbullyingul, informează Libertatea.
Vom putea afla cum ni se calculează pensia. Decizia de pensionare va veni însoţită de un buletin de calcul. Buletinul de calcul va conţine date esenţiale precum numărul de dosar al pensiei, categoria de pensie, datele de identificare ale pensionarului. De asemenea, acesta va preciza numărul de puncte realizate de titular în perioada în care a lucrat, punctele în funcţie de contribuţia la pensia suplimentară, respectiv totalul de puncte, dar şi stagiul complet de cotizare care este utilizat la determinarea punctajului mediu anual, anunță Adevărul.
Dependența de zahăr ascunde o serioasă carență nutritivă. De ce nu poți scăpa de pofta de dulce. Pofta de dulce ascunde lipsa acestui nutrient și este mult mai complexă decât ai crede. În spatele acestei dorințe zilnice există carența unui nutrient important. „Când organismul nostru nu are suficient magneziu va avea dificultăți în a conferi energie celulelor, va resimți această carență și vei pofti la zahăr”, afirmă un nutriționist potrivit Doctorul Zilei.
Ce s-a schimbat la ridesharing după „Legea Uber” și cum te afectează pe tine. După ce platformele care oferă servicii de ridesharing au fost nevoite să intre în legalitate au început și problemele. Tot mai mulți șoferi aleg să înceteze colaborarea cu acestea, pe motiv că actele de care au nevoie ar fi prea multe, iar controalele prea stricte. Ca urmare, există acum mai puține mașini disponibile, iar prețurile unor curse pentru pasageri sunt acum mai mari, relatează Playtech.
În timpul epidemiilor, drojdia de bere vă protejează sănătatea. Cercetătorii au tras concluzia că administrarea drojdiei de bere remediază numeroase carenţe din organism. Aceștia au constatat că tratamentul cu drojdia de bere remediază carențe importante în organism: vitaminele D și E, complexul B, enzimele, mineralele în forme uşor asimilabile de organism, dar și oligoelementele vitale pentru sănătate: seleniu şi crom, scrie Click.