Sari direct la conținut

Vicepreședinta Kamala Harris contrată de un jurnalist CNN când  a spus că „prestația de la dezbatere a arătat un Joe Biden puternic” / „Ba a fost înspăimântător”

HotNews.ro
Kamala Harris, Foto: Shutterstock Editorial / Profimedia Images
Kamala Harris, Foto: Shutterstock Editorial / Profimedia Images

Dialogul dintre jurnalistul CNN Anderson Cooper și vicepreședinta Kamala Harris a avut loc în această dimineață, la 6:30, ora României, după dezbaterea prezidențială Trump – Biden de la CNN.

Înfruntarea electorală dintre Joe Biden și Donald Trump a durat o oră și jumătate și s-a terminat la 5:30 dimineața, ora României. La aproximativ o oră de la final, CNN a intrat în legătură video cu Kamala Harris, vicepreședintele SUA. 

Mai mulți lideri democrați se gândesc dacă nu e timpul ca Joe Biden să renunțe la candidatură, a prezentat contextul realizatorul CNN Anderson Cooper. Și a întrebat-o pe Kamala Harris:  „Dumneavoastră ce credeți?”.

Kamala Harris a răspus că ea a văzut „ceea ce au văzut și cetățenii americani” și că „ideile și prestația au arătat un Joe Biden puternic”. A fost momentul în care Anderson Cooper a întrerupt-o, vorbind peste:  „Ba a fost înspăimântător pentru cei din fața televizoarelor”. 

Jurnalistul a insistat: „Dumneavoastră, ca vicepreședintă, nu sunteți îngrijorată?”. Kamala Harris a spus că Biden a avut un start slab al dezbaterii, „dar și un final puternic”. 

Ea a adăugat că „înțeleg tema care se discută acum” (n.r. Cea a eventualei retrageri a lui Joe Biden din postura de candidat), dar a insistat pe „lucrurile care se pot petrece în ani, nu într-o oră și jumătate de dezbatere”. 

Harris a spus că Donald Trump este un pericol pentru democrația SUA. 

Jurnalistul a încheiat întrebând-o pe Kamala Harris dacă „Joe Biden pe care oamenii l-au văzut la televizor este același cu care dumneavoastră lucrați în fiecare zi?”.

„Joe Biden pe care-l știu și cu care lucrez se comportă astfel încât aduce oamenii și-i face să lucreze împreună în Biroul Oval, fie că sunt republicani sau democrați. Omul care a întărit NATO cu doi noi membri”, a răspuns vicepreședintele Kamala Harris.

Citește și:

INTERVIURILE HotNews.ro