Sari direct la conținut

Videanu, prezent la sarbatoarea companiei portugheze Lena

HotNews.ro

Grupul Lena, care desfasoara activitati si in Romania, intentioneaza ca pana in 2010 sa se listeze la Bursa, sa-si consolideze strategia de internationalizare si sa atinga o cifra de afaceri de 900 de milioane de euro si profituri nete de 50 de milioane de euro, anunta Rador. La gala organizata la Lisabona de compania portugheza a participat si primarul Bucurestiului, Adriean Videanu.

Anuntul privind intentiile grupului a fost facut in cursul celei de-a VII-a Conventii a grupului, desfasurata la Lisabona, paralel cu aceasta desfasurandu-se si cea de-a III-a Gala Lena Business.

Pentru anul acesta este prevazuta infiintarea „sub-holding”-ului Lena Investigacao, care va cuprinde afacerile din sfera sanatatii si a biotehnologiei, precum si inceperea unui proiect legat de camine pentru batrani. Antonio Barroca Rodrigues a anuntat si intentia infiintarii Fundatiei Grupului Lena.

Gala Lena Business s-a bucurat si de prezenta ambasadorilor Bulgariei si Romaniei, a primarului Bucurestiului, Adriean Videanu, a mai multor deputati, edili si oameni de afaceri, scrie presa portugheza, preluata de Rador.

Reamintim ca Lena a primit mai multe contracte in Romania, unul dintre acestea fiind reabilitatea unor portiuni din DN1 si construirea de pasaje.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro