Sari direct la conținut

VIDEO După megasuccesul serialului „Dahmer: Monster”, Netflix vine luna viitoare cu continuarea „Monsters”

HotNews.ro
VIDEO După megasuccesul serialului „Dahmer: Monster”, Netflix vine luna viitoare cu continuarea „Monsters”
Actorul Evan Peters într-o secvență din ministeria Netflix „Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story”, FOTO: LMK / Landmark / Profimedia

După succesul uriaș înregistrat de serialul său „Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story”, Netflix a anunțat că „Monsters”, continuarea sa, va fi lansată luna viitoare și va urmări un alt caz celebru de crimă din istoria Statelor Unite, relatează Variety și THR.

Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story e descris pe Tudum, site-ul de știri al Netflix, drept „a doua parte a seriei antologie Monster”, una în care Ryan Murphy și Ian Brennan, creatorii miniseriei despre Jeffrey Dahmer, „abordează un alt caz de reper care a captivat națiunea în anii ’90”.

Anunțul de acum vine în contextul în care Dahmer – Monster a fost gândit inițial ca o serie limitată, dar Netflix s-a răzgândit ulterior.

Deși a stârnit controverse puternice în SUA, seria lansată în 2022 s-a bucurat de un succes uriaș și rămâne până în prezent pe poziția a treia în clasamentul celor mai populare seriale în limba engleză produse vreodată de Netflix. Cu puțin peste un miliard de ore de vizionare, la acest capitol seria creată de Murphy și Brennan este surclasată doar de Wednesday și sezonul 4 al Stranger Things.

Compania americană de streaming a anunțat încă din noiembrie 2022 că a reînnoit Monster ca un serial antologie, care să vină cu două sezoane noi despre „alte figuri monstruoase”. Faptul că al doilea sezon se va învârti în jurul lui Lyle și Erik Menéndez a fost anunțat în primăvara anului trecut.

Netflix va lansa în septembrie serialul „Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story”

Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story spune povestea a doi frați care și-au ucis părinții pe 20 august 1989 și a împrejurărilor legate de crimele brutale”, notează Netflix în descrierea oficială a sezonului doi a Monster, sau a celei de-a doua părți a antologiei, cum numește compania de streaming noua serie.

Cazul fraților Menendez a fost unul dintre cele mai mediatizate dosare de omor din istoria SUA, ținând prima pagină a ziarelor până la deznodământul procesului în care au fost inculpați pentru crimă cu premeditare. Ei s-au apărat în instanță afirmând că au acționat din teamă, după ani de abuzuri fizice, emoționale și sexuale ale părinților lor.

Procurorii în schimb au argumentat că ei și-au ucis cei doi părinți pentru a moșteni averea semnificativă a familiei. Cazul a fost de-a lungul anilor subiectul mai multor adaptări ale Hollywood, atât ca filme, cât și ca seriale.

Netflix a anunțat acum că propria adaptare va avea premiera în data de 19 septembrie și a lansat un trailer care folosește înregistrarea audio originală în care frații au sunat la 911 pentru a reclama uciderea părinților lor:

Netflix a prezentat marți și un trailer „teaser” pentru noua sa serie:

Ca întotdeauna, poți citi mai multe informații noi din lumea filmelor și serialelor, dar și alte știri interesante, în rubrica Nerd Alert de weekendul acesta:

INTERVIURILE HotNews.ro