Sari direct la conținut

VIDEO Moderator de la TVR Info, interviu cu Nicolae Ciucă: „Nu mi se pare corect să fiți blamat / „M-ați convins, pariez pe dumneavoastră”

HotNews.ro
VIDEO Moderator de la TVR Info, interviu cu Nicolae Ciucă: „Nu mi se pare corect să fiți blamat / „M-ați convins, pariez pe dumneavoastră”
Moderatorul Ștefan Onică și Nicolae Ciucă Foto Captură video TVR Info

„Ce v-a mânat în lupta de a scrie o carte?” și „Am văzut că și domnul Geoană a scris o carte și nu s-a luat nimeni de dânsul”, sunt două dintre replicile avute de moderatorul Ștefan Onică de la TVR Info într-o emisiune de aproximativ o oră cu președintele PNL.

Atitudinea moderatorului a fost remarcată de către G4Media.

În emisiune, Ciucă a fost lăsat să-și expună pe larg promisiunile electorale și să vorbească despre personalitatea sa și despre oponenții politici, iar moderatorul i-a luat apărarea în fața criticilor din spațiul public privind cartea pe care urmează să o lanseze. El i-a lăudat activitatea din perioada petrecută ca prim-ministru, potrivit analizei făcute de G4Media a celor 50 de minute de emisiune.

„Ați fost premier într-o perioadă complicată, acum sunteți la guvernare într-o perioadă complicată. V-a marcat perioada aceasta de premier în momentul în care trebuia să rezolvați atâtea probleme și mă refer la pandemie, război, tot ce s-a întâmplat în acești ani”.

Tema cărții a fost prezentă în emisiune, iar moderatorul a intervenit pentru a-și arăta susținerea. „Să vorbim puțin despre carte. A fost controversa aceasta cu cartea. Explicați-o, vă rog frumos, pentru că vă spun sincer nu mi se pare corect să fiți dumneavoastră blamat în timp ce oponenți de-ai dumneavoastră în cursa pentru prezidențiale au panouri și comunică diferite mesaje. La dumneavoastră se comunică și s-a luat lumea de dumneavoastră”, a deschis tema moderatorul.

La începutul lui august, site-ul de investigații Snoop.ro a dezvăluit că Nicolae Ciucă și-a promovat cartea pentru 2 milioane de euro, sumă ce va putea ajunge la 4 milioane de euro, prin panouri amplasate în toată țara.

„Ce v-a mânat în lupta de a scrie o carte?” și ”Am văzut că și domnul Geoană a scris o carte și nu s-a luat nimeni de dânsul”, a afirmat moderatorul pe timpul dialogului.

Ștefan Onică a încheiat dialogul cu o părere personală: „M-ați convins, pariez pe dumneavoastră”.

INTERVIURILE HotNews.ro