Sari direct la conținut

VIDEO Sir Rod Stewart, huiduit copios după ce a afișat un portret al președintelui Zelenski la un concert din Germania

HotNews.ro
VIDEO Sir Rod Stewart, huiduit copios după ce a afișat un portret al președintelui Zelenski la un concert din Germania
Sir Rod Stewart in timpul unui concert (FOTO: Alter Photos / ddp USA / Profimedia)

Sir Rod Stewart a fost huiduit în Germania în timpul unui concert pe care l-a ținut la Leipzig, atrăgând nemulțumirea plătitorilor de bilete prin afișarea unui portret al președintelui ucrainean Volodimir Zelenski, relatează Sky News.

Muzicianul în vârstă de 79 de ani, un critic vocal al invaziei declanșate de președintele rus Vladimir Putin în Ucraina, a susținut vineri un concert la Arena Quarterback Immobilien din Leipzig, oraș aflat în regiunea Saxonia din estul Germaniei și un bastion al partidului pro-rus Alternativă pentru Germania (AfD).

Saxonia este unul dintre cele 5 landuri din estul Germaniei în care AfD a ieșit pe primul loc la alegerile europarlamentare ce au avut loc pe 9 iunie.

Incidentul de vineri a avut loc înainte ca Sir Rod Steward să interpreteze „Rhythm Of My Heart”, cântecul său hit din 1991.

El spune despre acest cântec că este unul de război și l-a dedicat de mai multe ori Ucrainei în concerte recente ale sale.

Sir Rod Stewart, huiduit în Germania înainte de cântecul pe care îl dedică Ucrainei

Înainte ca el să înceapă să cânte „Rhytm Of My Heart” pe ecranul masiv din spatele său a fost afișat steagul Ucrainei și apoi un portret al președintelui Zelenski, moment în care încep huiduieli și fluierături, după cum arată înregistrările apărute pe rețelele de socializare.

Cântărețul a condamnat cu regularitate Rusia de la începerea invaziei în februarie 2022 și l-a numit recent pe președintele Vladimir Putin un „ticălos”.

„Trebuie să susținem Ucraina până la capăt”, a declarat el într-un interviu acordat Sky News mai devreme în cursul acestui an.

Sir Rod Steward urmează să mai susțină săptămâna aceasta un concert la Arena Barclays din Hamburg, înainte de a cânta pe 25 iunie și 28 iunie la Koln, respectiv Munchen.

Urmărește ultimele evoluții din a 845-a zi a războiului din Ucraina LIVETEXT pe HOTNEWS.RO.

INTERVIURILE HotNews.ro