Sari direct la conținut

webPR: STOICA & Asociații are o nouă structură executivă

STOICA & Asociatii
STOICA & Asociații are o nouă structură executivă, Foto: STOICA & Asociatii
STOICA & Asociații are o nouă structură executivă, Foto: STOICA & Asociatii

​Dezvoltarea constantă a practicii din zona avocaturii de afaceri, diversificarea portofoliului de clienți precum și creșterea echipei de avocați au determinat flexibilizarea conducerii executive a societății de avocați STOICA & Asociații. Pentru menținerea aceleiași eficiențe cu care clienții sunt obișnuiți, a fost înființat Consiliul executiv al Adunării partenerilor, format din cei doi parteneri fondatori – Valeriu Stoica și Cristiana I. Stoica – doi parteneri consilieri – Cătălina Dicu și Dan Rareș Răducanu – și doi parteneri manageri – Andreea Stoica și Dragoș Bogdan.

Începând de astăzi, 2 octombrie 2023, Consiliul va asigura conducerea executivă a STOICA & Asociații. Noua structură va permite îmbinarea energiei și dedicării profesionale a partenerilor fondatori cu experiența juridică și organizațională a partenerilor consilieri, căreia i se adaugă dinamismul pragmatic al partenerilor manageri.

Valeriu și Cristiana I. Stoica: ”STOICA & Asociații este o organizație profesională foarte puternică. Suntem încrezători că structura executivă creată va face față oricăror provocări legate de activitatea, operațiunile și investițiile clienților noștri, pe care piața ni le va pune în față. Vom oferi în continuare servicii avocațiale la aceleași standarde internaționale de calitate pentru care suntem renumiți.”

Catălina Dicueste un foarte experimentat avocat pledant, care a acordat asistență juridică și a reprezentat clienți români şi străini, inclusiv instituții bancare și de credit, în litigii complexe de real estate, litigii privind proprietatea publică, precum și în cauze de dreptul familiei, inclusiv cu elemente de extraneitate, la instanțele de drept comun sau la cele de arbitraj intern și internațional.

Dan Rareș Răducanu – de peste 25 de ani, reprezintă clienți români şi străini în litigii de drept administrativ, fiscal, contravențional, achiziții publice, urbanism şi de dreptul concurenței, dar și în cauze arbitrale interne, în acțiuni privind răspunderea contractuală, regimul proprietății publice, în contestații şi în acțiuni judiciare în domeniul telecomunicațiilor şi în conflicte de drept societar.

Partenerii manageri,Andreea Stoica și Dragoș Bogdan, combină experiența profesională de avocați pledanți cu cea de business și de autori de cărți, cărora li se adaugă viziunea lui Dragoș de fost judecător și de formator la INM și INPPA. Cei doi coordonează cauze complexe din sfera arbitrajului național și internațional, precum și litigii civile, de proprietate intelectuală, comerciale, administrative, de concurență ori de achiziții publice în industrii dificile, precum telecom, banking, farma și energie.

De-a lungul celor aproape trei decenii de existență, prin vâltori și prin ape liniștite, STOICA & Asociații a făcut dovada că este o echipă unită, puternică, a cărei activitate profesională în serviciul clienților se întemeiază pe respectarea principiilor sale fondatoare: Fidelitas, Integritas, Fortitudo.

ARHIVĂ COMENTARII
Sargon • 2008-01-04 12:06:40
Daca nu ar fi existat varianta activitatii "liber-profesioniste", 90% din muncitorii romani nu ar fi putut sa lucreze in Germania! Sindicalistii germani incearca sa-si pastreze privilegiile impiedicindu-i pe muncitorii romani sa lucreze. De fapt, sindicalistii germani se tem de concurenta romanilor care sint mai productivi si mai putin costisitori! Sa le fie rusine!
0 0
Tarhon • 2008-01-04 13:26:02
Oare e ceva rau ca sindicatele apara drepturile si demnitatea membrilor sai? Muncitorii romani nu sint mai putin costisitori ci se multumesc cu mult mai putin. Germanul nu poate locui intr-o baraca impreuna cu inca 6 insi. Germanul nu se multumeste sa-si umfle burta cu 3 paini odata la 2 zile. De ce ? Poate pentru ca el dupa 5 ani nu pleaca in Romania sa-si traiasca restul vietii , nu stiu , zic si eu. Cit despre productivitate hai sa lasam legendele romanesti cu harnicia romanilor. Si romanii si nemtii muncesc la fel de mult , poate unii sint mai meticulosi si dau calitatii intaietate, altii cantitatii. Nu sindicatele germane sint de vina ci doar patronii care pentru a se imbogati cit mai repede si cit mai mult, calca in picioare demnitatea unor oameni. Din pacate in Germania ei sint exceptia iar in Romania regula! PS N-ar fi rau ca autorul articolului sa mai citeasca din cind in cind regulile acordului dintre subiect si predicat ("n-a fost inventate ...") si in general sa-si mai citeasca inca o data articolul inainte de publicare poate mai completeaza literele lipsa, una-alta...
0 0
Sargon • 2008-01-04 15:35:31
Cind o organizatie apara interesele membrilor sai nu este nicio problema, dar toti oamenii au o grava problema cind sindicatele creeaza un monopol pe piata muncii prin care obtin o serie de privilegii nemeritate. Daca ar fi fost onesti, nu le-ar fi fost teama sa se concureze cu muncitorii romani. Din pacate, sindicalistii germani sint un grup de presiune foarte puterni care impun bariere la intrare pe piata muncii tinind in afara pietei concurenta. In situatia asta singurul lucru romanilor le ramine sa lucreze "la negru" sau sa gaseasca alte variante (firme cu un angajat). De ce este gresit ca un angajator sa caute un muncitor care lucreaza cel putin la fel de bine si la un pret mai mic? Nu se comporta normal, ca orice client? Salariatul se comporta ca orice furnizor, cind vrea sa intre pe o piata, ofera o calitate superioara la un pret redus, altfel ce motiv ar avea sa-l angajeze cineva?
0 0
Tarhon • 2008-01-04 17:07:05
Da, dar vedeti dv ca legislatia internationala pedepseste dumpingul. Iar romanii chiar asta fac vin si se vind pe piata germana la pret de dumping. Asta daca vreti sa vorbim in termeni comerciali. Puneti-va in situatia germanului. Poate el sa renunte la drepturile cistigate in zeci de ani si sa accepte un salariu care sa nu-i mai permita acelasi standard de viata? Dv ati face asa ceva? Daca in domeniul dv de activitate ar veni forta de munca din China (de exemplu) care ar accepta salarii sub 100 de euro dv ati plusa si ati cere patronului un salariu si mai mic? Eu cred insa ca dv porniti (ca foarte multi altii) de la prezumtia ca forta de munca e o marfa ca oricare alta,prezumtie pe care eu o consider falsa. Pe vremea lui Marx era o realitate dar dupa cel de-al doilea Razboi Mondial lumea s-a schimbat radical iar forta de munca nu se mai 'vinde "angajatorului ci devine un partener al capitalului astfel ca problema este cu totul si cu totul alta.Germania de azi exista tocmai acestui parteneriat social dintre capital si forta de munca. Si inca ceva, sa nu credeti niciodata ca veti avea calitate superioara la un pret redus in cazul fortei de munca!
0 0
Sargon • 2008-01-04 19:03:14
Dumpingul este o lozinca a celor care se tem de competitie si vor sa o inlature. Este o lozinca ce nu are le baza niciun principiu economic sau social, ci doar protejarea unor interese individuale a unor "privilegiati". Este o forma legala a unui abuz care demonstreaza ca nu toti cetatenii sint egali in fata legii. De ce este o absurditate dumpingul? Conform spuselor dumneavoastra cind va duceti la piata ar trebui sa ii acuzati de dumping pe vinzatorii care au preturile mai mici si sa-i laudati pe cei care vind scump. Este o absurditate! Forta de munca nu se vinde/cumpara, ci se inchiriaza, este un bun economic fara indoiala. Se supune acelorasi reguli ca orice al bun economic. Exista un proprietar (salariatul) exista un client (angajatorul) exista un pret al inchirierii forteide munca , salariul complet si o piata pe care se tranzactioneaza, piata muncii. Daca RFG a avut succes a fost pentru ca nu a cazut prada mentalitatii socialiste, comparativ cu RDG si celelalte tari comuniste. A inteles ca numai competitia poate crea performata si bunastare pentru cetateni. Piata trebuie sa se echilibreze in functie de cerere si oferta, nicidecum impunind bariere care au ca singur efect adincirea prapastiei dintre salariatii cu venituri mari (sindicalistii germani) si cei saraci (muncitorii din Est) care incearca sa isi imbunatateasca viata in conditii de competitie onesta! Sint sigur ca muncitorii din est sint superiori d.p.d.v. calitativ, sint mai motivati si seriosi , iar incercarea lor de a patrunde pe piata fortei de munca din Germania este perfect justificata. Daca legile ii discrimineaza si le blocheaza accesul , atunci vor fi nevoiti sa le incalce muncind "la negru", alternativa fiind saracia si mizeria pentru ei si familiile lor.
0 0
leon • 2008-01-04 14:12:39
in Germania ca sa te descurci cat de cat trebuie sa vb la nivel mediu germana altfel nu ai nici o sansa si ajungi in mana traficantilor de sclavi si in situatiile semnalate in reportaj,mai bine plecau sa munceasca in spania ,acolo se descurcau ,in germania daca nu stii limba sansele tale sunt zero
0 0
Laurentiu • 2008-01-06 00:57:03
sincer, este rusinos ca editorii hotnews nu verifica aceste asa numite corespondente. pe langa penibilul faptului ca domnul Rockhoff pare a fi uitat limba romana de cand o fi emigrat el prin tarile mai calde ale democratiei occidentale este grotesc sa publici un articol care nu spune aproape nimic. iar putinul pe care il spune mai este si neconform cu realitatea. e usor sa cauti pe net niste cifre din state ale UE si sa te joci de-a jurnalistul emerit. si care e treaba de fapt cu munitorii romani? ce s-a intamplat cu ei? si ce se va intampla? la niciuna din aceste intrebari nu gasesc un raspuns in marea corespondenta din germania. domnule Rockhoff mergeti pe teren si vorbiti cu oamenii, nu cu vreun "expert" de la vreo camera a carei denumire nu o stiti nici pe sfert. si poate asa veti reusi sa identificati problema de fond a situatiei sarmanilor muncitori. NU este ilegal sa lucrezi "autonom" :)) in germania, ba din contra, este dreptul fiecarui cetatean al UE. de ce oare nu vin ei, muncitorii, cu un contract adevarat si cu un permis de munca? pentru ca nu le-ar primi in veci. nu uitati ca germania nu si-a deschis piata muncii pentru noile state membre. iar in domeniul constructiilor niciun roman nu va primi un permis de munca. legea prevede ca acesta se acorda numai daca se poate dovedi ca nu exista niciun neamt care sa poata lucra pe acel post. imposibil! dar asta nu stiati, nu-i asa domnule Rockhoff?! sa-mi fie cu iertare ca am reactionat virulent la aceste scrieri deosebite, dar nu sunt decat cel care a relatat in romania pentru prima oara despre acest subiect. si de aceea imi permit sa cred ca stiu despre ce vorbesc, spre deosebire de altii... sanatate si sa auzim de bine, inclusiv de la muncitorii romani de pe santierele germaniei.
0 0