Sari direct la conținut

VIDEO Daniel Constantin: Eu nu propun in USL acuzarea de inalta tradare, e posibil sa o propuna cineva din PC

HotNews.ro

Presedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, sambata, ca, personal, nu va propune discutarea in USL a ideii acuzarii de inalta tradare a sefului statului, aratand ca nu este momentul pentru a se arunca tara in dezbinare, el precizand insa ca este posibil ca „cineva din PC” sa faca propunerea, transmite Mediafax.

Intrebat daca va propune in USL discutarea posibilelor acuzatii de inalta tradare a sefului statului, Constantin a precizat: „Eu, personal, nu. E posibil sa propuna cineva din PC, eu personal, nu voi propune o astfel de solutie, mai ales ca, personal, nu cred in aceasta chestiune”.

Constantin a spus ca acum concentrarea trebuie sa fie pe consolidarea economica a Romaniei si nu este momentul de a se aruca tara intr-o astfel de dezbatere si dezbinare.

„Eu cred ca, in primul rand, trebuie sa ne concentram pe consolidarea economica a Romaniei. Sigur ca Traian Basescu este presedintele Romaniei, mai are catea luni de zile. Cel putin personal cred ca nu e momentul acum sa aruncam tara din nou intr-o astfel de dezbatere, intr-o astfel de dezbinare. Cert ca oamenii au nevoie de liniste in moemntul de fata, nu cred ca mai vor un astfel de scandal”, a adaugat Constantin.

Presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a declarat, sambata, ca se gandeste daca nu cumva afirmatia sefului statului potrivit careia s-ar dori aplicarea articolului din Constitutie legat de inalta tradare este o idee buna, care ar merita sa fie discutata in USL.

www_server_root = ‘http://worker.contentchannel.ro/player’; if(typeof flowplayer == ‘undefined’) { document.write(”); } var domain = document.domain; var domain_split = domain.split(‘.’); var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + „.” + domain_split[domain_split.length-1]; document.write(unescape(„%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayer_max/4f205ee08d1cc7d8e4660eb969c68947/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”)); content channel

ARHIVĂ COMENTARII
pehash • 2019-10-02 20:31:39
#ciumarosie se gandeste ca la Transporturi e ciolanul.. acolo sunt bugetele uriase, din care un comisar poate sa-si traga o "taxa de consultanta". Marian Marinescu se gandeste ca influenta politica e la Vecinatate. De parca vasilica si restul bandei de infractori ar dori sa faca o cariera in politica europeana.. :)
1 12
Rezistam • 2019-10-02 23:44:06
Daca Ungaria (de facto Rusia lui Putin) pune mana pe politica de vecinatate, asta ar insemna favorizarea lui Dodon si a Rusiei in Republica Moldova, ar insemna atacuri constante la Ucraina, ar insemna incercarea de dezbinare in Balcani pentru ca nimeni sa nu mai intre in NATO etc.etc.
1 5
g01an • 2019-10-03 01:03:10
noi am avut agricultura, dezvoltarea regionala si acum avea sens sa avem transporturile pentru ca au fost si sunt capitolele cele mai prioritare in ce priveste absorbtia de fonduri (iar la transporturi stam semnificativ mai prost decat la celelalte doua capitole de pana acum). noi n-avem nimic in clin cu aderarea noilor membrii - noi insisi nu suntem inca membrii deplini (MCV, schengen, zona euro, etc, balcanice/dambovitene, etc, etc), ce treaba am avea noi cu aderarea noilor membri si de ce sa nu ne vedem de interese? sigur, cu comisar pus pe treaba de transporturi si nu de umplut buzunare. rocada ar avea sens doar in cazul in care UE are intentii pentru aderarea Moldovei in ritm accelerat si atunci noi am putea facilita si urgenta procesul. dar in mod sigur nu ar trebui sa abandonam problema transporturilor FFS.
2 3
Habermas • 2019-10-03 10:43:06
cel mai important lucru. Cu adevarat important este modul in care portofoliul obtinut ajuta la cresterea influentei Romaniei in UE pe TOATE temele. Comisia Europeana nu functioneaza ca o insiruire de departamente care fiecare taie si spanzura pe topicul lor. Comisia functioneaza unitar, toate problemele se discuta la nivelul intregii Comisii si cu Parlamentul European si Consiliul European. Prin urmare, pentru a avea un impact cat mai mare si favorabil in mod specific Romaniei (nu in sens egoist ci ca parte a UE, evident), atunci conteaza doar cum Comisarul desemnat de Romania pote comunica cat mai amplu si mai eficient cu toti ceilalti comisari si cu toate celelalte institutii si actori. Astea fiind spuse, Ungaria nu va fi de capul ei cu Politica de Vecinatate, chiar daca va avea acest portofoliu. Si nici Romania nu va fi de capul ei cu Politica de Transporturi. Hai sa ne scoatem capul din cur si sa gandim inteligent.
0 1
Habermas • 2019-10-03 10:44:28
Budapestei, nu prea vad unde este marea problema :)
0 0
INTERVIURILE HotNews.ro