Sari direct la conținut

Publicul decide soarta actorilor in spectacolul 7 dintr-o lovitura, joi seara la Godot

HotNews.ro
7 dintr-o lovitura, Foto: Afis de Andrei Runcanu
7 dintr-o lovitura, Foto: Afis de Andrei Runcanu

„Teatrul nu e o cladire” continua seria celor mai populare piese scrise de Lia Bugnar in mediul teatrului independent cu spectacolul „7 dintr-o lovitura. Spectacolul de teatru „7 dintr-o lovitura” scris si regizat de Lia Bugnar, cu actorii Ilinca Manolache, Anghel Damian, Catalin Babliuc, Lia Bugnar, Andrei Runcanu, Nicoleta Lefter, Marius Manole si Maria Obretin, se joaca joi, 12 decembrie, la Godot Cafe Teatru, str. Blanari nr 14. Accesul in sala de spectacol se face in baza rezervarilor la numerele de telefon 021 31 61 682 / 0736 414 244.

„7 dintr-o lovitura” scris si regizat de Lia Bugnar a obtinut premiul pentru cel mai bun spectacol al celei de-a VI-a editii a Festivalului Undercloud, actorul Catalin Babliuc fiind premiat pentru rolul „Bobo” drept cel mai bun actor. De asemenea, Ilinca Manolache a fost distinsa cu premiul de cea mai buna actrita pentru rolul „Fefe”, in cadrul primei editii a Festivalului National de Teatru Independent.

„7 dintr-o lovitura” ii aduce laolalta pe Ilinca Manolache, Anghel Damian, Catalin Babliuc, Lia Bugnar, Andrei Runcanu, Nicoleta Lefter, Marius Manole si Maria Obretin. O distributie care functioneaza de minune. O placere de a juca si a se juca pe scena, o placere de a face teatru si a darui teatru cum rar intalnesti. (Monica Andronescu, Yorick)

„Sapte oameni complet diferiti sunt inchisi in studioul unei televiziuni. Doar doi dintre ei vor fi alesi sa joace intr-o telenovela. Fiecare incearca sa convinga publicul ca merita sa fie votat, insa, dincolo de aparente, intrezarim demoni (interiori) gata sa-si devoreze adversarii.” (Teodora Gheorghe, scriitor)

7 dintr-o lovitura – piesa scrisa si regizata de Lia Bugnar – are o linie comuna in piesele scrise de aceasta: niste oameni-actori sunt adusi pe scena, sub pretextul unei povesti oarecare, pentru ca in final fiecare sa aiba propria poveste bine definita. Totul intr-un context extrem de apropiat de realitatea apropiata, ceea ce face empatizarea cu personajele sa fie una fireasca. Intr-o societate dominata de puterea televiziunii, de rating-uri si de extreme cu titlu de senzational, pe scena sunt aduse 7 scaune si o moderatoare. Pretextul aparent: un reality-show a carui miza este castigarea unui rol principal intr-o telenovela. Pretexul real: cautarea unui senzational, care sa salveze televiziunea, pornind de la premisa ca spectatorilor le place sa vada rufe spalate in public.” (Oana Duma, Forever Folk)

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro