Politic show: Cursa din PNL pentru europarlamentare, „o afacere“ între bărbaţi. Cine sunt cele mai cunoscute femei care vor la Bruxelles; Dragnea şi-a aniversat trei ani la conducerea PSD, alături de Shhaideh, Stănescu şi Teodorovici. Membrii partidului: Liderul ne-a dus la cele mai spectaculoase victorii; Cum au devenit rivali Liviu Dragnea și Paul Stănescu
Cursa din PNL pentru europarlamentare, „o afacere“ între bărbaţi. Cine sunt cele mai cunoscute femei care vor la Bruxelles.În cursa pentru europarlamentare s-au înscris 49 de candidaţi, între aceştia fiind numeroase nume cu greutate, majoritatea fiind bărbaţi. Pe de altă parte, în ceea ce priveşte femeile, lista cu nume cunoscute se reduce la două nume mai cunoscute: Alina Gorghiu, fost preşedinte al PNL, şi Hildegard Brandl, fost candidat al PNL la o funcţie de senator în Bucureşti. Atât. La ultimele alegeri europarlamentare, PNL propunea numeroase doamne pe liste, fiind alese, de altfel, patru dintre acestea: Norica Nicolai, Renate Weber, Adina Vălean şi Ramona Mănescu. Dintre acestea, doar una mai e în PNL, Adina Vălean, potrivitAdevarul.
Dragnea şi-a aniversat trei ani la conducerea PSD, alături de Shhaideh, Stănescu şi Teodorovici. Membrii partidului: Liderul ne-a dus la cele mai spectaculoase victorii.Dragnea a sărbătorit prin muncă trei ani de mandat. Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi-a petrecut, joi, „aniversarea” a trei ani de la scrutinul prin care a fost ales în fruntea partidului, prin întâlniri politice la biroul său din Camera Deputaţilor, cea mai mare parte a zilei fiind în compania vicepremierului Paul Stănescu. Membrii partidului au avut cuvinte de laudă pentru cel care este liderul PSD de trei ani: Mi-ar plăcea ca toţi aceia care astăzi îl contestă să nu uite că preşedintele Dragnea ne-a dus la cele mai spectaculoase victorii pe care le-a avut PSD, a declarat liderul PSD Arad, potrivitGandul.
Cum au devenit rivali Liviu Dragnea și Paul Stănescu.Pesta porcină, succesul programului de tomate și Darius Vâlcov sunt motivele războiului dintre liderul PSD, Liviu Dragnea și vicepremierul Paul Stănescu, au declarat pentru G4Media.ro actuali și foști parlamentari din partid, apropiați de cele două tabere. Nici Paul Stănescu, nici Liviu Dragnea nu au răspuns până la ora publicării acestui material pentru a-și prezenta punctul de vedere. Cei doi oameni au avut un singur domeniu în care interesele personale s-au intersectat: agricultura. Liviu Dragnea are prin fiul său și Tel Drum afaceri în domeniul zootehniei și al cerealelor. Paul Stănescu este un fel de protector al afacerilor cu tomate din zona Izbiceni, județul Olt, unde a fost ani buni președinte CJ, potrivit G4media.
C. T. Popescu: E un semn foarte rău pentru Dragnea. BOR face rar astfel de gesturi.Reprezentanții Patriarhiei Bisericii Ortodoxe și cei ai Arhidiecezei Romano-Catolice au o concluzie comună în privința motivului pentru care referendumul de săptămâna trecută a eșuat: manipulările și asocierea cu Liviu Dragnea. „E un semn foarte rău pentru Dragnea. BOR face rar astfel de gesturi”, a spus jurnalistul Cristian Tudor Popescu la Digi24.„S-a bazat pe biserică, iar BOR a fost întotdeaună tolănită lângă scaunul puterii. Cu patriarhul în frunte care a fost cu cine e mai tare. În clipa în care a intervenit o disfuncţie în această relaţie foarte plăcută şi strânsă între biserică şi putere, niciodată biserica n-a spus în clar cu nume şi prenume despre cine e vorba, fiind chiar şeful puterii de atunci.”, spune el.
În ce condiţii ar colabora Ponta cu PSD.Victor Ponta a afirmat, într-o conferinţă de presă, la Iaşi, că este întrebat mereu dacă se întoarce în PSD, în cazul în care Liviu Dragnea pleacă de la conducerea partidului, el precizând că ar putea colabora cu PSD numai dacă partidul se democratizează. „Eu spun un lucru pe care l-au înţeles, sper, toţi PSD-iştii buni care au rămas în PSD. Dacă ei pot să-i schimbe pe Dragnea, pe Dăncilă, să deteleormanizeze partidul, să-l ducă într-o direcţie social-democrată europeană, atunci da, putem să colaborăm, să facem proiecte comune, să ne sprijinim. Dar după cum se vede nu pot, iar teleormanizarea s-a dus şi în teritoriu. Şefii de filiale pe care Dragnea i-a pus prin judeţe sunt interimari. Nu-i lasă să se aleagă, iar aceşti oameni se comportă ca mici Dragnea în teritoriu şi asta îndepărtează electoratul şi creează o mare dezamăgire”, a spus Victor Ponta, potrivitAdevarul.