Utile: Cum topim grasimea de pe abdomen cu ajutorul laptelui de orez; Cancerul ascuns care poate trece neobservat luni de zile. Semnele apar pe unghii; Cum se bea corect apa. Pana acum ai facut totul gresit
Cum topim grasimea de pe abdomen cu ajutorul laptelui de orez. Daca ai intoleranta la lactoza, esti vegetariana, nu poti consuma soia sau pur si simplu nu iti place laptele, natura ti-a rezervat o alternativa pe cat de gustoasa pe atat de sanatoasa: laptele de orez. Laptele de orez este si un produs care te va ajuta sa topesti grasimea de pe abdomen. Se poate folosi in locul apei sau a bauturilor dulci. Dupa o sesiune de abdomene sau o tura de alergat in parc hraneste-ti corpul cu un pahar de lapte de orez. Acest lapte este bogat in calciu, fosfor, vitamina A, vitamina D si vitamina B12. Datorita continutului scazut in grasimi, acest lapte este excelent in orice dieta. De asemenea, laptele de orez intareste imunitatea, scade colesterolul rau si previne osteoporoza. Aceasta bautura vegetala elimina si toxinele din organism, scrieUnica.ro.
De ce avem pielea uscata: cauze si solutii. Motivele uscarii pielii sunt numeroase, de la o simpla deshidratare si pana la o rutina de ingrijire a pielii gresita, dar poate fi vorba si despre o afectiune mai serioasa sau un dezechilibru al organismului. De cele mai multe ori, nu putem vorbi doar de o singura cauza pentru care ne confruntam cu uscarea pielii, ci de mai multe. Aceste cauze pot fi clasificate ca externe, fiind si cele mai intalnite (temperaturile si umiditatea scazute, produsele de ingrijire nepotrivite ) si interne (boli, varsta, mostenire genetica). Simptomul-cheie al pielii uscate este mancarimea. Persoanele cu pielea uscata se pot confrunta cu pete aspre, uscate, rosiatice, iar aceste zone sunt de obicei si cauzatoare de mancarime, anuntaClick.
Cancerul ascuns care poate trece neobservat luni de zile. Semnele apar pe unghii. Ascuns, perfid, neglijat, confundat cu leziuni banale. Iata, in cateva cuvinte, cum arata tabloul cancerului de piele, care poate trece neobservat luni de zile, mai ales cand se declanseaza in zone ale corpului pe care nu le monitorizam constant. „Desi cel mai frecvent se afla la nivelul fetei, urechilor si scalpului, il gasim totusi si pe mucoasa genitala, afectata, de obicei, de un proces inflamator cronic sau de imbatranire. Exista si carcinoame spinocelulare dezvoltate sub lama unghiala sau pe ulceratii cronice cum este cazul ulcerului de gamba. Melanomul malign se poate dezvolta si pe zone nevazute de lumina cum ar fi talpa, spatiile interdigitale, pe mucoase sau chiar in ochi”, puncteaza medicul dermatolog Mihaela Leventer, unul dintre specialistii care diagnosticheaza anual sute de cazuri de cancer, informeazaDoctorulZilei.ro.
Cum se bea corect apa. Pana acum ai facut totul gresit. Apa este esenta vietii, insa si modul in care o consumi este la fel de important ca hidratarea. Concluziile unui nou studiu arata ca lichidul trebuie baut caldut sau la temperatura camerei. In nici un caz rece! Studiile arata ca apa calduta are efecte optime asupra organismului nostru comparativ cu apa foarte rece. Este drept ca atunci cand este foarte cald afara sau cand ai facut mult efort simti nevoia sa bei apa rece. Insa nu stii cat de daunator acest obicei. Temperatura joasa a lichidului afecteaza echilibrul organsimului si il scoate din parametrii in care el functioneaza cel mai bine. Nicole Liu, specialist in medicina traditionala chineza si consumatoare inraita a apei la temperatura camerei, sustine ca, in domeniul caruia s-a dedicat este promovata armonia, scrieUnica.ro.
De ce simti mai mereu ca-ti este foame. Nu te simti satul desi ai mancat de putin timp? Cu toate ca dam de multe ori vina pe stres ul de peste zi pentru senzatia continua de foame, specialistii sunt de parere ca si alte obiceiuri zilnice ne pot face sa avem un apetit alimentar mai ridicat. Asociem de cele mai multe ori consumul de orez, paste sau de paine alba cu senzatia de satietate. Cu toate acestea, nutritionistii sustin ca dupa ce mancam astfel de alimente sansele ca foamea sa apara la scurt timp sunt destul de mari. Si asta deoarece carbohidratii rafinati, precum cei enumerati mai sus, trec printr-un proces prin care au fost eliminate cojile din exterior ale boabelor, iar in urma acestuia ramane mai ridicat nivelul de zahar. Astfel, in urma procesului de digestie zaharurile ajung in fluxul sangvin, ca mai apoi hormonul insulina sa le inlature si sa reapara senzatia de foame, anuntaClick.