Sari direct la conținut

Conducerea OPC Cluj, decapitata

Monitorul de Cluj

Plecarea lui Avram de la conducerea institutiei clujene este, in opinia sa, o miscare politica. Totusi, fostul director nu a vrut sa nominalizeze persoanele care au stat in spatele acestei miscari, singurul lucru cert fiind faptul ca decizia vine din partea PNL. „Intr-adevar, sint interese politice la mijloc, insa prefer sa nu dau nume“, a precizat ieri Mircea Avram.

Plecarea sa reprezinta, potrivit acestuia „o despartire deosebit de dureroasa“. „In urma mea las o parte din suflet investit in aceasta institutie“, a precizat cu lacrimi in ochi fostul director. De asemenea, el a prezentat in cursul zilei de ieri instiintarea oficiala primita de la Bucuresti, prin care i se cerea ca in termen de doar 24 de ore sa-si decida viitorul.

„In acest document mi se comunica faptul ca functia mea a fost desfiintata si ca trebuie sa comunic pentru a doua zi daca accept sau nu sa devin consilier I principal“, a explicat Avram. Hirtia primita din partea Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului a ajuns in mina lui Avram abia pe 31 iulie, iar termenul final pentru a raspunde era data de 1 august. Ca urmare, in acest moment Avram se afla in perioada de preaviz.

Potrivit noii organigrame, OJPC Cluj ar urma sa aiba in subordine judetele Salaj si Bistrita-Nasaud, devenind un pol regional. Ca urmare, atit la Cluj, cit si la Zalau, respectiv Bistrita, va exista cite un inspector sef adjunct. Cei trei vor raspunde direct in fata inspectorului sef care va coordona activitatea institutiilor din orasul de pe Somes.

„M-au rugat colegii sa accept sa devin consilier principal, insa am refuzat categoric“, marturiseste Mircea Avram. Jurist de profesie, acesta spune ca se va orienta acum spre sectorul privat. „Este posibil ca niciodata sa nu mai accept o functie publica“, a marturisit Avram.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro