Sari direct la conținut

Ciolacu: România va avea un nou guvern după 21 decembrie. Nu văd altă Coaliție decât cu PNL

HotNews.ro
Ciolacu: România va avea un nou guvern după 21 decembrie. Nu văd altă Coaliție decât cu PNL
Marcel Ciolacu la congresul PSD. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a precizat luni că România va avea un nou guvern după alegerile preșidențiale, data pe care o vede fiind de 23 decembrie. „La cum au arătat lucrurile și făcând o comparație între o guvernare exclusiv de dreapta, din punctul meu de vedere, în viitor eu nu vad altă coaliție decât cu PNL”, a declarat Ciolacu.

Marcel Ciolacu a fost întrebat luni, după reuniunea Biroului Permanent Național, la sediul PSD, cum comentează solicitările unor membri PNL privind posibila retragere a minițtilor PNL din Guvern.

„Iertați-mă dlui Cozma nu o să-i răspund niciodată. Acest guvern va funcționa până la alegerile din decembrie. După data de 21 decembrie România va avea un nou guvern. Din punctul meu de vedere, fiind că e normal să faci o proiecție și avem și buget de aprobat, și mi-aș dori să aprobăm bugetul dupa alegeri imediat cu actualul guvern si actualul Parlament, din punctul meu de vedere pe data de 23 decembrie va fi investit noul Guvern”, a spus Ciolacu.

Întrebat despre susținerea de care are nevoie în noul Guvern, Ciolacu a spus că nu vede decât o singură soluție.

„La cum au arătat lucrurile și făcând o comparație între o guvernare exclusiv de dreapta din punctul meu de vedere, în viitor, eu nu văd altă coaliție decât cu PNL”, a spus Ciolacu.

Deputatul Adrian Cozma, preşedintele PNL Satu Mare, a propus convocarea Biroului Politic Naţional al partidului, luni, la prima oră, şi analizarea de urgenţă a retragerii miniştrilor PNL din guvernarea Ciolacu.

Reacția vine după ce la Congresul PSD de sâmbătă, în care Marcel Ciolacu a reconfirmat președinte PSD au fost auzite mai multe atacuri la PNL, Băsescu și Iohannis.

INTERVIURILE HotNews.ro