Sari direct la conținut

Lider liberal, după Congresul PSD: Propun convocarea conducerii PNL și analizarea de urgență a retragerii miniștrilor PNL din Guvernul Ciolacu

HotNews.ro
Lider liberal, după Congresul PSD: Propun convocarea conducerii PNL și analizarea de urgență a retragerii miniștrilor PNL din Guvernul Ciolacu
Marcel Ciolacu în timpul discursului ținut la Congresul PSD 2024. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Deputatul Adrian Cozma, preşedintele PNL Satu Mare, a propus convocarea Biroului Politic Naţional al partidului, luni, la prima oră, şi analizarea de urgenţă a retragerii miniştrilor PNL din guvernarea Ciolacu.

Reacția vine după ce la Congresul PSD de sâmbătă, în care Marcel Ciolacu a reconfirmat președinte PSD au fost auzite mai multe atacuri la PNL, Băsescu și Iohannis.

”Ipocrizia şi duplicitatea conducerii PSD exprimată astăzi la Congresul PSD m-au determinat să propun convocarea BPN al PNL, luni, la prima oră, şi analizarea de urgenţă a retragerii miniştrilor PNL din guvernarea Ciolacu. Eu cred că, în condiţiile declaraţiilor şi acuzaţiilor absurde, populiste şi mincinoase făcute de Ciolacu, Grindeanu şi alţi fruntaşi ai PSD la adresa preşedintelui şi a membrilor PNL, faptele şefilor PSD nu pot trece nesancţionate. (…) Nu cred că vreunul dintre colegii mei vor mai putea sta la masă la şedinţele de guvern sau în alte condiţii cu cei care astăzi ne-au jignit atât de rău”, a scris pe Facebook Cozma.

Totodată, acesta a cerut demisia de onoare ministrului Sorin Grindeanu, iar lui Marcel Ciolacu să renunţe la funcţia de prim-ministru.

”Ceea ce a făcut domnul Grindeanu este total nedemn şi neelegant pentru un ministru. Şi dacă are onoare ar trebui să-şi dea demisia urgent cu tot cu ceasul acela scump de la mână pe care îl tot ascunde. (…) Marcel Ciolacu nu trebuie să meargă în această competiţie din poziţia de prim-ministru. Dacă tot urăşte atât de mult PNL şi pe preşedintele Iohannis, să renunţe la funcţia de prim-ministru”, a transmis acesta.

Citește și:

INTERVIURILE HotNews.ro