Sari direct la conținut

Dincolo de cuvinte, o carte-jurnal pentru cei ce pierd un om drag, se lanseaza la libraria Humanitas Cismigiu

HotNews.ro
Dincolo de cuvinte, Foto: Facebook.com
Dincolo de cuvinte, Foto: Facebook.com

Luni, 23 ianuarie 2017, la ora 19:00, se lanseaza la Libraria Humanitas de la Cismigiu volumul „Dincolo de cuvinte”, de Lucia Popescu. O carte jumatate reala, jumatate despre viata, moarte si iubire, o carte pentru oameni curiosi despre experientele proprii de viata, despre ei insisi, o carte pentru oameni tineri si mai putin tineri.

„Acum doi ani am scris o carte. Fara s-o caut sau sa inteleg, mai degraba ca un scrib al unei puteri nevazute care nu m-a lasat sa dorm pana nu m-am eliberat de durerea pierderii unui parinte. Am scris-o intr-o saptamana si, in mai putin de o luna, am respirat din nou usor, poate mai intelept”, scrie autoarea Lucia Popescu, psihoterapeut in viata de zi cu zi.

Volumul le este dedicat celor care cauta continuu hrana pentru minte-suflet sau vindecare dupa disparitia cuiva drag. „Caci este principalul motiv pentru care fac aceasta carte publica: sa cuvant(ez) impreuna cu cei care simt si gandesc asemanator. Ea isi propune sa aseze in cuvinte iubirea, fericirea, suferinta, viata, apropierea mortii, traite in absenta cuvintelor.”

„Dincolo de cuvinte” este un jurnal al eliberarii, jumatate real, jumatate imaginar, dedicat celor care au nevoie sa transpuna in cuvinte experiente asemanatoare. O forma de autovindecare prin scris, o eliberare de suferinta, permitand continuarea vietii in constienta si acceptare.

Pana la lansarea de luni, 23 ianuarie, la Libraria Humanitas de la Cismigiu, puteti descoperi cateva idei desprinse din carte pe pagina oficiala a cartii „Dincolo de cuvinte”. Fara imagini! – coperta va fi dezvaluita doar in seara lansarii. „Cititorii vor intelege de ce”, spune autoarea. Vor fi prezenti si vor povesti la Humanitas Cismigiu Horea Murgu, coach, coordonator master light & sound design UNATC, director de psihodrama in supervizare si logoterapeut, Raluca Cimpea, consultant senior si trainer in educatie cu peste 25 de ani de experienta, si Ella Moroiu, jurnalist cu 14 ani de experienta si editor al volumului semnat de Lucia Popescu.

Lucia Popescu s-a nascut la Bucuresti, in 1969, si este psihoterapeut. A descoperit puterea eliberatoare a scrisului la varsta copilariei si, de atunci, a scris pentru adulti, pentru copii si pentru sine. Dupa cum se autocaracterizeaza pe site-ul sau, mai-bine.ro, dupa studii este psihoterapeut, coach, trainer si inginer, iar dupa suflet este mama, psihoterapeut, scriitoare, pasionata de muzica, trainer, coach.

Nu este la prima experienta editoriala – a publicat mai intai cartea pentru copii „Tita Fetita si Telu Baietelu’ – Joaca pe linia timpului”, copiii-eroi ai unor povesti de noapte buna spuse de o mama fetitei ei. Impreuna cu Raluca Cimpea, a lansat in urma cu doi ani Asociatia Tita si Telu, prin care deruleaza cursuri diverse pentru copii intre 6 si 16 ani, dar si pentru adultii cu suflet de copil.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro