Sari direct la conținut

Faze tari: Reciclarea corpurilor umane va deveni realitate în 2021; A fost Ceauşescu influenţat telepatic să ţină discursul din 21 decembrie?

HotNews.ro
Faze tari, Foto: Colaj foto
Faze tari, Foto: Colaj foto

A fost Ceauşescu influenţat telepatic să ţină discursul din 21 decembrie? O altă teorie a conspiraţiei legată de Revoluţie. Nicolae Ceauşescu ar fi fost influenţat de la distanţă să organizeze mitingul din 21 decembrie 1989, iar o acţiune parapsihologică de anvergură a fost manifestată împotriva României, în cadrul căreia s-au folosit arme psihologice pentru a crea panică, este una dintre multitudinea de teorii privind Revoluţia română. O altă teorie acreditează ideea că Nicolae Ceauşescu a fost agent KGB, fiind racolat în tinereţe de celebrul serviciu secret al URSS, se arată într-un material al campaniei Revolutions. Ceauşescu ar fi putut fi influenţat telepatic să ţină mitingul din 21 decembrie. Teodor Filip afirmă că la respectivul miting ar fi fost folosite arme neconvenţionale, respectiv psihologice, pentru a crea starea de panică între participanţi. Autorul bănuieşte că s-ar fi emis la mare intensitate unde de joasă frecvenţă (sub pragul audibilului), care ar fi stimulat participanţii la miting la o stare de nelinişte si tensiune. În acelaşi sens, s-ar fi folosit arme „halotronice“, anume emisii de radiaţii electromagnetice cu efect de stimulare a receptivităţii umane, conform Descoperă.ro.

Un băiat de 9 ani din Japonia a trecut un examen de matematică de nivel universitar. Ce vârstă avea cel mai tânăr absolvent de universitate din istorie Un băiat de 9 ani din provincia Hyogo din vestul Japoniei a susţinut cu succes un examen de matematică de nivel universitar, a anunţat marţi Institutul de Certificare în Matematică din Japonia, citat de Agerpres. Până acum, cel mai tânăr absolvent de universitate din lume este un american, care a reușit această performanță la vârsta de 10 ani. Japonezul Shogo Ando a început să studieze pentru examen când avea 7 ani şi susţine că intenţionează să îşi utilizeze cunoştinţele matematice pentru binele societăţii, arată Libertatea.

Reciclarea corpurilor umane va deveni realitate în 2021. Pentru îmbunătățirea condițiilor de pe planetă, reciclarea este foarte eficientă, iar acum aceasta se va extinde și asupra corpurilor umane. În 2021 se va deschide prima instituție din lume care se va ocupa cu transformarea corpului uman, după moarte, în compost, materie organică care a fost descompusă. Se va numi Recompose și va avea sediul în Seattle, Washington. În 2019, statul Washington a fost primul din lume care a promulgat o lege prin care permite compostarea corpului uman. Legea intră în vigoare în 2020. Până acum, după moartea unui om, opțiunile erau, în linii mari, în număr de două: îngroparea sau incinerarea. Acum, există o a treia opțiune: compostarea corpului uman. În urma procesului acesta este transformat în îngrășământ natural, scrie Playtech.ro.

O nouă pictură murală realizată de Banksy a apărut în Marea Britanie. Cea mai recentă creaţie a artistului britanic, a cărui identitate rămâne învăluită în mister, înfăţişează doi reni desenaţi pe un zid din cărămidă părând că trag după ei, asemenea saniei lui Moş Crăciun, o bancă de pe Vyse Street. Un videoclip publicat de artist pe pagina sa de Instagram înfăţişează un bărbat cu barbă albă, cu înfăţişarea unei persoane fără adăpost, care bea dintr-o sticlă şi întinzându-se apoi pe bancă în timp ce câteva persoane trec prin dreptul său. Mesajul artistului a strâns 2,5 milioane de vizualizări în primele 11 ore după de la publicare, notează Digi24.

Momentul viral în care un bursuc și un șacal se luptă cu un piton. Un videoclip șocant cu un piton, un bursuc și doi șacali, care se luptă între ei, a devenit viral după ce un grup de turiști i-au înregistrat în timpul unui safari în Africa. În video se vede cum la început bursucul este strangulat de piton, dar este salvat de doi șacali care atacă violent pitonul. După ce este eliberat, bursucul nu doar că încearcă să își ia revanșa, dar se și luptă cu șacalii pentru piton, care devine o adevărată pradă. Acțiunea are loc în Chobe Park, un parc din Africa ce oferă o gamă largă de tururi pentru turiștii dornici să exploreze sălbăticia, având o populație „considerabilă” de lei, elefanți și hipopotami, potrivit Știrile Pro Tv.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro