Faze tari: Reţetele bunicilor au reapărut în cofetăriile şi patiseriile din ţară; Prietenia dintre un cățel și un porumbel. Ce tragedie îi leagă pe cei doi
Reţetele bunicilor au reapărut în cofetăriile şi patiseriile din ţară. Într-o cofetărie din Iaşi se pregătesc, pe lângă alte prăjituri, cornuleţe cu rahat şi sărăţele ca pe vremea bunicilor. Atestatul de produse tradiţionale confirmă faptul că acestea conţin doar ingrediente naturale şi ca aluatul este făcut exclusiv de mână, notează Știrile Protv.
Prietenia dintre un cățel și un porumbel. Ce tragedie îi leagă pe cei doi. Cei doi prieteni s-au întâlnit la Mia Foundation, o organizație din Rochester, New York, care se ocupă de salvarea animalelor cu probleme. Fondatorul fundației non-profit, Sue Roger, trimite o parte din animale către familii din Stale Unite, dar mai păstrează din ele pentru programe școlare despre bullying. Herman a fost găsit cu un an în urmă într-o parcare, unde a stat nemișcat, pe jos, timp de trei zile. Salvatorii săi au observat că porumbelul nu putea zbura, scrie Libertatea.
Creatura găsită de clienţi printre rafturile unui supermarket. Atenţie la căprioare! Cu acest avertisment ar trebui să fie întâmpinaţi clienţii unui supermarket dintr-un orăşel din Indiana. Şi asta pentru că, de curând, printre rafturi şi-a făcut apariţia o căprioară. Oaspetele a început să alerge derutat şi a fost filmat de un martor, relatează Știrile Protv.
Sandra, singurul urangutan desemnat ”persoană non-umană”. O instanţă din Argentina a emis o decizie prin care o grădină zoologică din Buenos Aires e obligată să o elibereze pe Sandra, femela urangutan desemnată „persoană non-umană”. Ea trăieşte acum într-un sanctuar din Florida, iar de Valentine’s Day, a sărbătorit a 34-a aniversare, alături de prietenul ei, notează Descoperă.ro
Preoți pe schiuri s-au întrecut într-o competiție sportivă. Concurenți în sutană, în memoria papei Ioan Paul al II-lea. Preoți pe schiuri, în sutană au apărut pe pârtie la un concurs inedit în memoria papei Ioan Paul al II-lea. Competiția a fost organizată la Wisla, Polonia, unde oamenii bisericii s-au întrecut pentru a obține cupa care poartă numele papei. Ioan Paul al II-lea era cunoscut drept un împătimit al sporturilor de iarnă, obicei pe care nu l-a abandonat nici în timpul pontificatului, scrie Libertatea.