Faze tari: Românul din Buzău care a făcut din Dacia Logan o mașină chiar spectaculoasă; Descoperirea unui craniu strivit al unui Neanderthal ar putea schimba perspectiva asupra evoluţiei omului
Muzeul Brukenthal are doi angajați cu blană, care ajută departamentul de marketing. Dacă aveţi în plan să vizitaţi Muzeul Brukenthal din Sibiu, căutaţi-i şi pe Antonello şi Donatello. Foarte iubiţi de turişti, pisoii sunt ajutoarele de nădejde ale departamentului de marketing şi PR. îndeplinind foarte bine misiunea de promovare. Şi alte muzee din lume, cum este faimosul „Ermitaj” din St. Petersburg, au astfel de „angajaţi”, relatează Știrile ProTV.
Regăsire după 19 ani, cu ajutorul poliţiştilor. Un copil plecat de acasă în anul 2000 s-a reîntâlnit cu mama sa. Povestea începe în 2000, când minorul în vârstă de 14 ani, cunoscut cu afecţiuni medicale, surdo-mut din naştere, fără a cunoaşte limbajul specific, a plecat voluntar de la domiciliul din comuna Cuza-Vodă, judeţul Călăraşi. Acesta a fost depistat ca persoană cu identitate necunoscută în anul 2001 pe raza municipiului Bucureşti şi internat într-un centru de plasament, scrie Adevărul.
Românul din Buzău care a făcut din Dacia Logan o mașină chiar spectaculoasă. Noutățile de pe această Dacia Logan sunt farurile cu xenon și LED în bară, capotă modificată, logo scos, altă bară pe față, praguri noi și evacuări de Audi A3. Totodată, mașina are acum arcuri sport și o gardă la sol mai joasă. Proprietarul susține că a investit în ea 20.000 de lei ca s-o facă mai aproape de o mașină din Need for Speed, potrivit Playtech.
Descoperirea unui craniu strivit al unui Neanderthal ar putea schimba perspectiva asupra evoluţiei omului. „În ultimii ani, s-au adunat dovezi din ce în ce mai puternice în sprijinul teoriei gradului avansat de evoluţie la care ajunseseră Neanderthalii. Dacă foloseau, într-adevăr, Peştera Shanidar, unde a fost descoperit craniul, drept cimitir, ritul funerar ar sugera o deosebită complexitate culturală”, au afirmat cercetătorii, informează Descoperă.ro.
FOTO Ce sunt vulcanii de gheață apăruți pe Lacul Michigan. Un fenomen neobișnut a avut loc pe țărmul lacului Michigan din SUA. După ce au aruncat mii de mingi de gheață în parcul Holland State, din statul Michigan, vinerea trecută, apele înghețate ale lacului au creat un nou fenomen: vulcani de gheață. În timp ce vulcanii adevărați scuipă magma de pe mantaua superioară a Pământului, vulcanii de gheață sunt un produs temporar al lacurilor parțial înghețate, notează Digi24.